Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо шеик му го праќа ова на Џефри? :pos:
Зш се мрднати.Или се уценети со снимки и мораат да ги известуваат своите уценувачи за се.А тие одлучувале за судбината на милиони љуге во други држави.Заради вакви фрикови без никакви морални и човечки квалитети моравме да го потпишиме гнасниот Рамковен договор и покрај нашата тотална воена доминација на терен!

Прегледај го приврзокот 469034

Ова за мене секогаш ќе остане и најбизарно и најсмешно.

Рептилов излапен ја остава трудна сатанава, и кога оваа му се дере по телефон не ја препознава :icon_lol:
Ваљда не е поентата на тоа дека (и дали) ја препознава, туку на тоа дека има затруднето многу и сега се прашува која е.

Како и да е, не гледам нигде дека ова е вистина. Некој му го раскажува ова на Епштајн, може е анегдота (измислена).

у поракиве не видов никакви уцени до сега од Епстин. Луѓево делуваат среќни што соработуваат со него. Го третираат ко бог.

Чекирав патници денес за Зилт-Дизелдорф. Ми иди еден кој знај дека куферот е ПРЕТЕЖОК а има букирано и се ценка едно 20 минути. Најдов дупка го спасив 30е. Следното прашање беше - ејј пссст кое е чупето младо шо се чекираше пред мене. - му велам неможи да ви кажам и не смеам. Си замина налутен братот.

Ми иди шефот ми вели - Го искина? Како бе не? Батето е главен судија и има лофт или како и да се вика во Њу Јорк- Евреин.

Ехххх си реков судбини курво… а една фаца шо да ти причам, инцест. А шефот Германец чист. Лека полека се менува сликата

Прегледај го приврзокот 469034

Ова за мене секогаш ќе остане и најбизарно и најсмешно.

Рептилов излапен ја остава трудна сатанава, и кога оваа му се дере по телефон не ја препознава :icon_lol:
Знаете дека е лесно проверливо?
Hilary Clinton се спомнува 42 пати во фајловите. Меилов го нема.
Key word e.

-одма да се едитирам ама ќе го остаам ова.

Ако пишете pregnant ќе искочи.
Ако барате со име презиме не ја дава

Еве линк

IMG_7976.png

Keyword бил pregnant.
После меилов има и други гадни.

Дури ни Епштајн не бил глуп да финансира вакво инстражување :pos:

Among the latest tranche of documents were also correspondences in which some scientists contacted Epstein with funding opportunities. For instance, in 2013, Nathan Wolfe, then a virologist at Stanford University in California, proposed that Epstein fund a sexual-behaviour study of undergraduate students to test “our horny virus hypothesis” — that certain vaginal and penile microorganisms might drive increased sexual activity.

Epstein files reveal deeper ties to scientists than previously known​

Nature (реномирано научно списание) се осмели да пишува за Епштајн. Најголем дел од масмедиумиве или не зборуваат или се мачат кој крај да го фатат. Претпоставувам сеуште немаат добиено команда во која насока да ја тераат приказната. На Redit во популар се е практично штама, никој ни Е од Епштајн не спомнува.

Уште еден извадок:

However, Tarnita, now a mathematical biologist at Princeton University in New Jersey, says that the payments were scholarships for young female mathematicians in Romania. In a statement to Nature, she said that Epstein was “inspired” by her own career trajectory “to support other early-career women in mathematics”. A spokesperson for Princeton confirmed Tarnita’s account by showing Nature e-mails from 2008 between Tarnita and a Romanian academic, which corroborate that the wire transfers were for scholarships. There is no indication that Tarnita faced any criminal allegations related to Epstein.
----------------------------

Можеби стварно ја сакал науката :D

Последно уредено:
18+ чудно е што на сликиве пробуваат да го оживеат. Со оглед дека чуварите го симнале веќе мртов.

Срцев застој како последица на асфиксија ( со оглед на раната околу вратот и отечениот образ) се оживува (секако откако ќе се воспостави контрола на дишниот пат преку краш интубација). Кога ќе го елиминираш причинителот за секундарни срцев застој и истовремено го лечиш, постои поголема можност за повраток на крвоток и секако срцева акција. Ликот, според мене е тој. Бидејќи се дипл.техничари постои можност да имаат имано "failed intubation" и позицијата на тубусот (според сликата) не е баш добра (плитко изгледа) и затоа има надуен стомак).
Не се сомневам дека ликот е тој, при давење образот отекува и не наликува на истиот човек, процедурата/постапката на спасувачите е автентична. Она што е сомнително е давењето со постелнина, не остава такви импресии на вратот. Голема е веројатноста дека е користен е кајш/сајла или сличен материјал што наговестува убиство со давење од страна на некој профи убиец.

Срцев застој како последица на асфиксија ( со оглед на раната околу вратот и отечениот образ) се оживува (секако откако ќе се воспостави контрола на дишниот пат преку краш интубација). Кога ќе го елиминираш причинителот за секундарни срцев застој и истовремено го лечиш, постои поголема можност за повраток на крвоток и секако срцева акција. Ликот, според мене е тој. Бидејќи се дипл.техничари постои можност да имаат имано "failed intubation" и позицијата на тубусот (според сликата) не е баш добра (плитко изгледа) и затоа има надуен стомак).
Не се сомневам дека ликот е тој, при давење образот отекува и не наликува на истиот човек, процедурата/постапката на спасувачите е автентична. Она што е сомнително е давењето со постелнина, не остава такви импресии на вратот. Голема е веројатноста дека е користен е кајш/сајла или сличен материјал што наговестува убиство со давење од страна на некој профи убиец.
Како да завртиш, не може да има ништо нормално со таква смрт на таков човек. Шансите таков самозаљубен хедонисти и апсолутен кypтон да се убие сам себе, се помали од шансите утре сонцето да изгрее на запад.

Филмовите дека е избеган/изнесен на слобода, не дека се целосно невозможни, туку дека TPTB апсолутно немаат причина да се замараат толку за пион кој изгубил секаква употребна вредност. Најлесно и најевтино е да го убијат, и тоа е направено.
Филмовите за бегање се за „теорија на заговор“ ликовите да имаат со што да се дефокусираат од реалноста, а тоа е моментот дека сите срања дека ние останатите 99.9999999999999% од популацијата сме овци за колење... Се вистинити.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 469069
Не разбираме ние, работел за Русија не за Израел.
Си кажуваат кои им се газдите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom