Зимски олимписки игри 2026 [Милано-Кортина]

Драган Николовски вчера на отварањето не ама тој моронот што водеше со него уста не затвори,не знам како може коментатор или водител да биде ни глас има ни е пријатен за слушање,на секои 10 секунди глупости тресеше,фрапантно и иритантно. Ужас е состојата во МРТ со коментаторите.

И после некој ќе каже Словенците биле австриски коњушари, а тие кај се, ние кај сме.
Добар скок на Ника. Се надевам ќе лапне медал на крај.

Овие Еуроспорт Србија, не се добри со паметот, сите на Еуроспорт 2 си дават олимписки игри, они си пуштиле Голф, јебо их голф.

Овие Еуроспорт Србија, не се добри со паметот, сите на Еуроспорт 2 си дават олимписки игри, они си пуштиле Голф, јебо их голф.

Болни се во главата. Голф и кога нема ЗОИ никој не гледа , не па сеа. А ги гледам го дрват и со бициклизам цајкло крос и уште некои глупости. Очигледно те тераат ако сакаш да гледаш шо сакаш да си платиш повеќе јебеш га.

Болни се во главата. Голф и кога нема ЗОИ никој не гледа , не па сеа. А ги гледам го дрват и со бициклизам цајкло крос и уште некои глупости. Очигледно те тераат ако сакаш да гледаш шо сакаш да си платиш повеќе јебеш га.
Абе ќе си платам не е проблем имам јас Макс, ама не се српските коментатори ако го нема на некој од двата канали. А не ми се интересни со Англиски коментатори, немаат некако душа кога коментираат.

Јас гледам само на МРТ1.
Браво за норвежанкава Ана, браво...занимливи женски скијачки скокови.

Браво Ника Превц, браво Словенија
Пошо доминира во светскиот куп не и беше мило среброво толку и се гледаше по лицето.
Има поправен на големата скокалница, а и со брат и Домен ќе скокаат мешано тимски и тој парче праи. Имаат шанси Словенците за повеќе од едно злато сеуште.

Пошо доминира во светскиот куп не и беше мило среброво толку и се гледаше по лицето.
Има поправен на големата скокалница, а и со брат и Домен ќе скокаат мешано тимски и тој парче праи. Имаат шанси Словенците за повеќе од едно злато сеуште.
Нормално не и беше драго, али има поправен.

Како е можно со скинати вкрстени лигаменти од пред една недела Линдзи Вон не само што ќе скија спуст после, туку и била меѓу најдобрите на еден од тренинзите.
Јас ќе си навивам затоа за ова маченце на спустот

1000022168.jpg

Како е можно со скинати вкрстени лигаменти од пред една недела Линдзи Вон не само што ќе скија спуст после, туку и била меѓу најдобрите на еден од тренинзите.
Јас ќе си навивам затоа за ова маченце на спустот

Прегледај го приврзокот 469035
Ете како е можно. :(

Но затоа се појави другава американка светски шампион во спуст и го обедини тоа со златото. Ја имаат и Шифрин нормално во слалом и велеслалом.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom