- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 34.114
- Поени од реакции
- 71.726
Овие нлб се едно огромно гомно за трансакции.
Пари пуштени минатиот понеделник требаше да стигнат во вторник. Сега сме понеделник друга недела трансферот уште го пишува во процес. Ви ебам преварантите ебени една обична трансакција од 500 евра се развлекува со денови.
И колку пати годишно се ажурираат податоци крвта да ви ја ебам??? На секои неколку месеци дојди да ажурираш податоци ебате стоката неспособна.
Многу се шампиони, денес се расправав. Трансфер стигнат на 26-ти Декември, денес доправа ми го ставија за распределување откако лично отидов кај нив. Имам од Март трансфер што ми е распределен, уште стои во колумната за распределување.
Никаква нотификација стигната, порано праќаа SMS дека имаш прилив. Ниту пак има во Известувања дека имаш прилив. Му викам на ликот, нели е подобро да го ставите новиот девизен прилив, како Известување, наместо некој на слепо да проверува? Дечко, не сум ја за тоа задолжен. Ова помладиве се ептен услужни, ама маторциве.
Заради некој причина, претпоставувам ОТП, не можам на компјутер да потпишам девизен прилив, мора на мобилен. А не можеш да се најавиш на компјутер, ако не ставиш отисок на мобилен и ја одобриш најавата.