Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam sto me citirate so glupostive od Talmudot. Kakva vrska ima toa so WW2? Dopolnitelno, ne ni gi sakam evreite pa da mi objasnuvate kolku se losi.

Sepak ostanuva faktot deka imate totalka zabegano, do stepen da gi branite nacistite.
Zatoaso tamu gi pishava rabotete koi oni mu gi pravat na decata. Za zdrafje da imale i za srekja. Zatova gi brkale gi tepale. Od 100+ drzavi gi brkale, valjda nesto krivi bile stom gi pobrkale... Zosto ciganite ne gi brkale ni tepale tolku mnogu kako evreite, ciganite najmalku gi sakavat ama ne gi utepale tolku nogu.

Ne planiram da baram dokumenti za da se vrtime u krug, kje kaes propaganda, fabrikuvano etc. Zatoa rekov, batali toa.

Cisto me interesira kako ti e logicna brojkata od 280k, so ogled na toa kolku bile temelni vo makedonija ( a za toa ne ni trebaat dokumenti za da se dokazeme, mozhe da prasame), a ne bile ic temelni vo drugite zemji sto gi okupirale. Ne si go razmislil toa?
brojkata 280k e od crven krst posle vojnata.

denes ao rast na svetska populacija i sloboda vo Evropa nema 6 milioni evrei, a ne pa vo toa vreme i ushte tolku da bile ubieni.

denes ao rast na svetska populacija i sloboda vo Evropa nema 6 milioni evrei, a ne pa vo toa vreme i ushte tolku da bile ubieni.
Nema, se desilo nesto da nema.
I vo Makedonija nema, no sva srekja uste imame zivi lugje da potvrdat deka gi imalo. Use nekoja godina i terenot vi e sloboden.
Автоматски споено мислење:

и баш затоа нема како да не е он нашиот личен Епштајн :D

Телевизијана му беше до плафон полна со пешљаци и дрољи. Господ знае какви се уцени паѓале и паѓаат за да може да парадира како ништо да не било. Родителите треба да се позанимаваат малце поозбилно со животите на децата.
Spomnav deka imavme moznost da go vidime svetot vo malo u Mkd. Liknaa dosta snimki, i od orgii, i od svaleraj i toa od nasite eliti.
Koga se ti e dozovleno, nema zaso da se vozdrzuvas. Ednostavno drug zivot ziveat od nas.

Ова све сеа шо им е шокантно на повеќето на форумот е спастрено во 10 part series "Fall of the Cabal" од Janet Ossebaard кои искочија 2020. Тогаш да му го пратиш тоа на некој да го споделиш ќе те утепаше од заебавање и ќе те сметаше за тешка ментолчина. Сега еве се тоа го имате на главните медиуми или најточно си искочи на департментот за правда и нормално пошо се верува на систем , а не на индивидуалци имаме лавина од реакции.
Иначе тој серијал не е целосно вистинит, пошо очигледно Janet потпаднала под пропагандата QAnon тогаш и на крај влезе апла у филм дека се спасува светот од Трамп иако пред тој момент се и беше на место и пред времето ги извади на виделина работите сеа шо ги дознавате.
Ееее сега , после некое време одлучува да направи sequel од 26 дела кај што влага уште подлабоко во тематиката и влага историски уште од почетоците во сржта на тематиката и колку што гледав reviews буквално за се зборува.
Не најдов време никогаш да го гледам sequelот, но дознав дека во 2023 Janet мистериозно е најдена мртва.
Сигурен сум дека после гледање на тие 26 дела ќе има и многу логика зошто тоа било случај и коцките ќе се спојат со ова што го дознаваме денеска.

Последно уредено:
и баш затоа нема како да не е он нашиот личен Епштајн :D

Телевизијана му беше до плафон полна со пешљаци и дрољи. Господ знае какви се уцени паѓале и паѓаат за да може да парадира како ништо да не било. Родителите треба да се позанимаваат малце поозбилно со животите на децата.
Остајте го Боки, повеќе мислете на тоа што кога беше јавна соба актуелна не знам уште кој не се потепа да се зачлени таму. :kafence:

Остајте го Боки, повеќе мислете на тоа што кога беше јавна соба актуелна не знам уште кој не се потепа да се зачлени таму. :kafence:

Тоа беа епстин фајлс. На вас ционистите не ви чинепе што се обзнани ороспилукот и успеавте преку вашите канали да ја задушите вистината.

Деца во автобус на улица во школо се газат од смеење на циганот Ритко , а вие за Боки зборите. Не се криви ни децата, нивните родители исто сакаат такви ударни контроверзни баналности од типот на Елита , Задруга , Хајп мк , па секако и децата ќе го сметаат за нормално тоа.

има истрага кај нас за мозоците отворено.

Inaku, najsmesno od sve mi e sto na forumot ima takvi eksperti da bukvalno sekoj zagovor u svetot e razotkrien. Koj pamti, koga dojde koronata i lokdaunite, najociglednata prevara od site, site ripnaa kako popcinja i gi branea karantinite, vklucitelno i tvoeto drugarce Vanlok.

E toa ti e zivotna tragedija, cel zivot da go posvetis na razotkrivanje zagovori, i koga kje ti se pojavi takov zagovor in real time-oci da ti istera, togas da ja utnes rabotata :D Kako ona memeto so kopacot i dijamantite.

theres-a-sharp-pain-right-here-pointing-to-chest.gif

╭∩╮( ^◡^)╭∩╮

Зарем со факти ќе се замараме. А ти... Антисемит си? :unsure:

Spomnav deka imavme moznost da go vidime svetot vo malo u Mkd. Liknaa dosta snimki, i od orgii, i od svaleraj i toa od nasite eliti.
Koga se ti e dozovleno, nema zaso da se vozdrzuvas. Ednostavno drug zivot ziveat od nas.
Као да зборуваме за швалерај, не за силување и касапење (извесно и јадење) на деца. :facepalm:

Најдолен левел пропаганда, дно дна, при очи те лажат дека е ноќ на сред бел ден.

Screenshot_2026-02-06-13-12-44-926_com.facebook.katana-edit.jpg

Не бе. Ама другарчето што го лајкаш, бебовистот и уште пар ликчиња.

Објасни како ги изброја.

Прати ми ги, сакам да прочитам 3 милиони страници за тоа дека загинале само 250.000 Евреи, го имам сето време на светот.
Другарчето што го лајкам, бебовистот и парот ликчиња што ги лајкам делат слична или иста поента со мене . Во деталите и начинот на презентација на мислењата не навлегувам. Ти ако сакаш почни да црташ мини скици дека евреите се најголемо и единствено зло на оваа планета и тебе ќе те лајкам иако ќе изгледаш како 4 год дете. Мене битна ми е поентата на постот.

На прсти. Има статистика од 1939 и 1945 год каде што главната бројка на евреи во светот е 16 милиони. Разликата од 39та до 45та е 250 -300 иљади помалце. Каде е златната 6 милионска разлика ?
Исто така 1947 бројот на Европски евреи што аплицираат за преселба у Палестина у новоформираниот Израел не се разликува за повеќе од околу 300 иљади со вкупната бројката од 1939та на европски Евреи.
Кој е во скучајов геноцидиран ?
Словени, Кинези, Филипинци, Германци или евреи ?
Затоа викам читај пред да почнеш да се контраш. Не си бот за да пипуваш глупости а ваљда и не спамаш безвезе за да попуниш слободно време.

Не ми го извртувај муабетот. Нигде не пишав дека има 3 милиони страници за смртта на 250 000 евреи. Толку страници има за нивните злосторства против човештвото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom