Да не беше Трамп, ова ќе беше закопано во некоја архива. You're welcome.
мислиш да не беше конгресот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не беше Трамп, ова ќе беше закопано во некоја архива. You're welcome.

Ајде, стави ги сликите, тие што не се AI. Прво рече дека бил главен на островот, сега викаш дека можеби и не бил физички присутен. Одлучи се.Прегледај го приврзокот 468584
И да не бил физички присутен на островот, доволно слики и докази има со Епстин.
Вака прашувавте за извори и пред 2020 за многу “теории“ што испаднаа точни.
Трамп е глава на републиканската партија. Таа што има мнозинство во конгрес.мислиш да не беше конгресот![]()
Ајде, стави ги сликите, тие што не се AI. Прво рече дека бил главен на островот, сега викаш дека можеби и не бил физички присутен. Одлучи се.
На крај ќе испадне дека Трамп го спомнале во некој виц на островот, па ете, тоа треба да биде „доказ“ за сe.
Трамп е глава на републиканската партија. Таа што има мнозинство во конгрес.
Луѓето ги сакаа документите да се јавни, еве сега се јавни.Зошто ќутите сега? Ај ги сфаќам левучариве се педофилска багра, али вашиве никаде ги нема.

Нема да има дупка доволно голема за да се скријат.Магарињата се кријат![]()

Каков - таков, Груевски е морален колос за тие педофилски гомна. Греота е да се во иста реченица.Само Груевски да го нема во документите![]()
Брат, океј лик си ми од одамна.Да не беше Трамп, ова ќе беше закопано во некоја архива. You're welcome.
Груевски го има во документите на Мијалков.Само Груевски да го нема во документите![]()
Кога имам мислење, не го кажувам за другите, го кажувам за себе. Кој сака нека се смее, не е проблем.Брат, океј лик си ми од одамна.
Али после овија постови мислу дека нешто не е у ред сс тебе.
Види смееф ти се сфи.