- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 465
- Поени од реакции
- 1.225
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите Грее имаат модул нешто грешиш во процедурата , привично треба да имаш акааунт направено па климата да е ислучена и да го ресетираш ви фи модемот на климата со држење вифи и моде па после да почне процедурата да се спаратZdravo, denes ja namestiv Gre Airy Pro. Ne mozam nikako da ja povrzam na wifi, a probav se sto mozev da najdam na net. Pisuva deka vo klimata treba da ima veke vgradeno modul. Dali treba da se gleda koga ke go krenam kapakot ili kako da proveram? Koga ja otpakovaa nazad imase dva konektori prazni sto ne bea nikade povrzani, ama ne prasav za sto se.
на ананас со ваучер мислам дека може и подобра цена да се извади: https://ananas.mk/proizvod/toshiba-klima-ras-b13g3kvsg-e-ras-13j2avsg-e-shorai-edge/1470487Моментално добар ибор.
Енергија - Toshiba NEW Shorai Edge White https://share.google/qV9f13fmaDRwNH1PG
Jas bi ja zel ovaa,moderna so VI-fi i so golem popust,ama isklucivo Elite serija modulira do 150w.Здраво на сите.
Имам братучед на кој му е потребна клима уред за простор од околу 35 м³. Станува збор за стан поткровје PVC прозорци и стандардна изолација од 5 см.
Мојата препорака до него беше Mitsubishi MSZ/MUZ-LN35VGW.
Кои се вашите препораки? Бидејќи често читам дека постојат и добри клима уреди во ценовен ранг од 700–800 €, кои според некои мислења се рамни, па дури и подобри од поскапите брендови.
Ви благодарам однапред за вашите искрени мислења и искуства
Други, нема ништо што да кажите?Здраво на сите.
Имам братучед на кој му е потребна клима уред за простор од околу 35 м³. Станува збор за стан поткровје PVC прозорци и стандардна изолација од 5 см.
Мојата препорака до него беше Mitsubishi MSZ/MUZ-LN35VGW.
Кои се вашите препораки? Бидејќи често читам дека постојат и добри клима уреди во ценовен ранг од 700–800 €, кои според некои мислења се рамни, па дури и подобри од поскапите брендови.
Ви благодарам однапред за вашите искрени мислења и искуства
Ima vreme da razmisli do drugoto zimo eve ova pomina taka da kazam.Други, нема ништо што да кажите?
24btu ne e li malce predimenzionirana?Ima vreme da razmisli do drugoto zimo eve ova pomina taka da kazam.
Jas ja koristam gree Amber 7.5 kv 24 btu vo prostor od 80 kvadrata prezadovolen ova mi e 6 to zimo za dekemvri smetka komplet 5300 den a za januari 6400 bidejki bese mnogu poladen klima vklucena od oktomvri i ne isklucena denje noke si raboti vo dnevna trpezarija kujna okolu 24-25 stepena a vo spalni okolu 20-21.
Neka si zeme 5.5 kv 18 btu ke bode zadovolen
Други, нема ништо што да кажите?