- Член од
- 28 октомври 2021
- Мислења
- 1.235
- Поени од реакции
- 2.358
Судијава
Ќе јадат црвен до крај нашиве.

Ќе јадат црвен до крај нашиве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Неофицијално и тој го продолжил договорот. Мислам дека на лето ќе си оди Гати.Кени на Спалети најдобар. Нека му дада колкава сака плата
Мора малку и да одмори. Резултатот беше 2-0, ама кој да очекуваше дека нашиот инвалиден бек ќе си дај автогол.. Најголема мака ми е што не го продадоа на Сити за 60 милиони еј. Поголем грабеж и од оној на Погба ќе беше, кога Марота го здипли....Германецот на DAZN вели Јилдиз побарал сам замена на полувреме.
МекКени ќе го проба напаѓач да ѓе верваш. Ова се шо рече е точно освен МекКени мора да признам дека Дејвидс е прероден и дефинитивно е одличен во позиционирање.Мора малку и да одмори. Резултатот беше 2-0, ама кој да очекуваше дека нашиот инвалиден бек ќе си дај автогол.. Најголема мака ми е што не го продадоа на Сити за 60 милиони еј. Поголем грабеж и од оној на Погба ќе беше, кога Марота го здипли....
МеКени, откровение доби со Спалети. Најдобрата сезона во кариерата дефинитивно....
Да да, еднаш и во претходна изјава имаше кажано дека Вестон би можел да биде одличен напаѓач, и се сложувам и мене не би ме чудело.@Vartolu Spaletti - “If I speak highly of someone then it goes all over the headlines that I want to sign him, but it’s not true. We are looking for a player with specific characteristics, if we don’t find him, then we’ll stay as we are. After all, McKennie is as good a hitman as anyone, you saw him again tonight.”![]()
Киелини јавно изјави дека не биле заинтересирани а сега ете го Спалети...Да да, еднаш и во претходна изјава имаше кажано дека Вестон би можел да биде одличен напаѓач, и се сложувам и мене не би ме чудело.
Инаку, наводно и Галата дале зелено светло за Икарди. Сеуште не е официјална информацијата, ама вечерва Отолини имал разговор со тој спортскиот директор на Галатасарај и наводно за некоја сума која Јуве треба да му ја плати на Галатасарај за да го ослободат 6 месеци порано од договорот. Наводно Икарди притискал многу за да се случи трансферот.
Баш ги гледам бројките на Икарди. 60 натпревари 39 гола. Не дека турската лига е некој репер, ама од Опенда ќе биде 102 пати подобар.