Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Сас овакву игру ќе не утепа и маѓари наредан викенд.. мора много боље..
Днска е пријавен ѓуроски.
Куп е у Куманово и верују дека сала ќе крца али сас овакву игру ќе биде много тешко.

1000002776.jpg

Сас овакву игру ќе не утепа и маѓари наредан викенд.. мора много боље..
Днска е пријавен ѓуроски.
Куп е у Куманово и верују дека сала ќе крца али сас овакву игру ќе биде много тешко.

Прегледај го приврзокот 467889

сс маѓари тешко нас, едино да проигра Ѓуроски и да очекујемо нешто. Највише болив унапред пишани победе а ќе ни значив за борбу за топ 4.

Овуј годину се одбележуе 80 године кошарка у Куманово.
Ако некој има слике, видео ,текст информација за било што особено од поодамна још од КК Искру нека ми пише у поруку.

Сас среќу нека му е..
Ми мора да земемо најмалко још еднога македонца доброга

Мислеше дека куде нас ќе дојде сс Ѓуроскога као доданти домашан. До куде е Ефремовски имаше некои контакти?

И што направисва продадева га мачкита за стојана, играча за играча сменива, барем да донесесва још еднога, овакој црно ни се пишуе, ја и не беше много за костовскога, целу полусезону не е играја, истрошен е више..

И што направисва продадева га мачкита за стојана, играча за играча сменива, барем да донесесва још еднога, овакој црно ни се пишуе, ја и не беше много за костовскога, целу полусезону не е играја, истрошен е више..
Па добро по мене боље да га има Стојана у тим него Мачкита.

Сви се појачасва квалитетно, Мзт га зема Танасковиќа, Пелистер га зема Брандена Џенкинс, Работнички Грушановиќа и Курчу, Маџари 2 3 играчи исто, а до куде смо ми?

Овија Маџари фрижидер да фрљидва у прбу четвртину и тој ке улегнеше, само против нас екипе давав овакви поени

Овј Николиќ што му бидна толко топке у руке дадени на Маџари, Радукиќ како друг човек од кд се врати од повреду

Кд читаше туј коментари имамо шансе за титулу МЗТ бија слаб овуј годину, ми смо ти катастрофа и на све овој да додадемо дека не су земени плате два месеца

Кд читаше туј коментари имамо шансе за титулу МЗТ бија слаб овуј годину, ми смо ти катастрофа и на све овој да додадемо дека не су земени плате два месеца
Плате они ке ги земев него тешко да се оправив овија играчи распашана команда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom