Goran Bt
локал патриот
Помина и Анталија и пак е иста приказна како есента фали шпиц и 10ка колку и да играме јас не гледам кој можи да дај тука гол и како мислат да победиме некоја утакмица без да ни поможи ффм или вмро за да опстанеме првата утакмица со Работнички че биди пресудна ако тепамемиманшансинда се спасиме ако се знај дека шкупи и ѓорче се откажуваат а виси казна за башкими шо значи не е обезбеден опстанок но од соте шо ги донесоа еден не ме бендиса од тие шо останаа исто пола се за во пензија и не можат да играат прва лига време е да напрат салам рез да му дат со сила шанса на децата па макар и да отпадниме оти и да опстанеме шо вгодина пакмќе треба да бараме нови 10 играчи за тренерот нема шо да кажам опасен намазан се виде денес кој ги каде да изгорат а пред тоа не добиваат шанса само во грешен клуб прај забава а сите ќутат како по обичај и после горан зоран мунсе криви тие важно да земат плата и креваат раце толку можевме тренерот е крив а тренерот ќе вели играчите и така со години се вртиме во место а управата ненсе замара освен да обезбеди пари тешка полусезона и реков да опстанеме шо после има некој план стратегија шо следната сезона или пак треторазреди срби ќе земаме секоја сезона од лошо по лошо
www.youtube.com
За днес шо да с екажи еден единствен удар во 45 минута и тоа беше се многу сме лоши без разлика шо биле овие јаки денес играа со втор состав шо значи ние полоши од порано ако бев сигурен во опстанок сега ми се плаши окото мора да бараат уште играчи или да ризикуваат се да избркаат и играат со деца вака е јасно дека не можи повеќе!
За работите да бидат по јасни колку сме слаби че пишам за подобрите швајц не играше година дена фудбал лука дојде од 2 словенска лига шо знам Петар од Романија 2лига дриготе сите србите од втора или трета лига нашите ветерани не играа во струга ѓорче лани најдобри стрелци ни еба егри штопер и мирко годинава сите се дупка како со сила да ги тераат да играат фудбал сите поделени зад грб зборање а за тоа е виновен тренерот шо не команда си ја среди соблекувалната ваков распад ситем никогаш не сме биле барем се занелео ред ако немало квалитет сега нема ни ред ни поредок сите се гледаат а никој ништо не се буни тоа не ми е јасно зошто ќутиме !?
Paxtakor - Pelister | Friendly match
O'yin Toshkent vaqti bilan soat 13:30da boshlanadi.
За днес шо да с екажи еден единствен удар во 45 минута и тоа беше се многу сме лоши без разлика шо биле овие јаки денес играа со втор состав шо значи ние полоши од порано ако бев сигурен во опстанок сега ми се плаши окото мора да бараат уште играчи или да ризикуваат се да избркаат и играат со деца вака е јасно дека не можи повеќе!
За работите да бидат по јасни колку сме слаби че пишам за подобрите швајц не играше година дена фудбал лука дојде од 2 словенска лига шо знам Петар од Романија 2лига дриготе сите србите од втора или трета лига нашите ветерани не играа во струга ѓорче лани најдобри стрелци ни еба егри штопер и мирко годинава сите се дупка како со сила да ги тераат да играат фудбал сите поделени зад грб зборање а за тоа е виновен тренерот шо не команда си ја среди соблекувалната ваков распад ситем никогаш не сме биле барем се занелео ред ако немало квалитет сега нема ни ред ни поредок сите се гледаат а никој ништо не се буни тоа не ми е јасно зошто ќутиме !?
Последно уредено:
. Ако треба и на платен список како фудбалерите ќе те напишиме.