Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Утре со Борац Бања Лука наместо со Железничар од 12 часот исто во Анталија за жал овие не вршат пренос па само резултатот ќе го видиме ...

Одбрана тро имаме , средина се крие од топка и враќа назад а напад цела полусезона немаме ич
Освен швајц и кице шо креваат форма сите другите тренерот ги пусти и само прак револт му давам три четири кола и играчите да му ја скројат судбината за шо и сам си е крив!
Автоматски споено мислење:

По ова денес е јасно дека ќе го испустиме и Андреј за кој едини играч можевме да земиме пари ќе го сендат на клупа ќе брани Натаниел (оти мора некој У21 да игра)од другите деца жалосно шо никој не добива шанса па мора да играат "засилувањата" на тренерот а јасно е дека е обезбеден опстанок вгодина исто дека треба мирко,фиката,кире,стефан па наместо да му се дај шанса да истрпиме некое дете ние бркаме резултати со играчи на позајмица или потпишани една сезона за вгодина пак да прајме тим од почеток никаква визија разбирам да ги сендиш на клупа ветераните но дај му шанса на децата или донеси подобри од нив вака иди како за инает прво го трга егри сега полека и другите но колку шо е крив тренерот толку е управата шо му дава така слободни раце баш сакам да видам шо оправдање ќе имаат на пролет за резултатите и оред се уграта со сите тркачи без ниту еден со осет према напред и за гол шо беше ова балкани кој дојди бетер од претходниот се само суета и его за тоа мора приватник да го болат парите за да брка резултати или да вади играчи вака ништо не прајме тапкаме е во место со години ај мирко ама бошко шо знам мрмачот ша и давид да не добијат шанса па и гацето шо се тие по слаби од овие шо играат сега освен шо мора тренерот да ги форсира за да покажи дека напрајл донесол нешто

Последно уредено:
На 28 ми во Среда играме против Навбахор од Узбекистан а исто Петок против уште едни од Узбекистан за жал изгледа пак нема да има пренос но ѓо ќе видиме Милан кај шо си ги форсира неговите српски играчи а со тоа прај немир во клубот едно е јасно дека сите је можи да ги смени за тоа тој најверојатно ќе лета не можи еден чоек да биди спортски да биди тренер и цела управа многу одврзани раце му аждадојс шо ќе ни се удри од глава подоцна пак вгодина ќе треба нови играчи итн...Ако земиме шпиц и една дестка имаме шанси да ја спасиме сезоната но се роа зависи од колку пари му останаа и тренерот шо че донеси ако биди пак некој србин од трета лига ич нека не носат поарно децата да добијат шанса шо е скоро научна фантастика се гледа дека ќе игра со голман младинец а сите други ќе ги пустиме !

Ај нека се враќат, доста е бламажа :kluc:

Фудбалерите на Пелистер претрпеа пораз во третиот подготвителен тест против екипата на Навбахор Наманган (1-2) во Анталија. Овој натпревар се играше во поинаков термин, договорен во две полувремиња од по шеесет минути.

Petok igrame iste so Paktahor od Uzbekistan koj se dosta po arni od ovie denes so znaci uste eden poraz no srekja za nas ovie vrsat prenos I ke gi vidime srbite na trenerot ama ne se krivi decata pa no trenerot tuku toj so mu dava tolku sila !
Inaku mozi da vididte struga kako si dava avtogol za 1-1 da ne bidi deka samo Ohrid mestele utakmici so gi piseja po portali

Rekov jas trenerot e gotov ne znaj kaj tera mu se gleda krajot steta so ne pogodivme salam nisto do sega ni igrac ni trener site gi pominavme od drzavata edino se nadevam deka ovaa prolet ke dobijat sansa nekoj od decata I ja iskoristat sansaata deugoto se vide ...Stramota I greota e vo ovaa liga da sw borime za opstanok poradi licni hirovi I interesi tolku godini da ne recam od ne znaenje

Како не е бламажа бе ??? Од Узбекистан, Уз-бе-ки-стан алооо и то пази таму негде средина на табелата се, во лига грото од нивни играчи, овие ко не ги тепаја, Пахтакор ич, за курташак ојдени, едните челенџ песни си годат, мирко гледа кош во кантата да дај, а гол нема даено од ноќната со вардар шо се вели....

Како не е бламажа бе ??? Од Узбекистан, Уз-бе-ки-стан алооо и то пази таму негде средина на табелата се, во лига грото од нивни играчи, овие ко не ги тепаја, Пахтакор ич, за курташак ојдени, едните челенџ песни си годат, мирко гледа кош во кантата да дај, а гол нема даено од ноќната со вардар шо се вели....
Bo koja omraza ja imas abe site se svetlosni godini ored nas so budzet finasii I organiziaciono sega vo doba na internet barem se mozis da porveris igravme so poslednit od prva srpska liga Spartak subotica , so prviot od bosnqkq liga borac banja luka so peti od Uzbekistan Navbahor I vtorito utre so znaci navbahor na transver market vredi 7,6 miljoni ili tri pati povekej od nas da ne zboram za drugite ... primer ovie Pavkator se najbogati i najjaki ne znam so blamaza ima prijatelskite se za uigruvanje

Znajs so e blamqza toa so go praveja Ohrid na prijatelskite eve porano gorce,teteks baskimi lani so znam eve sega Struga ej struga vidi so gol si dava na prijatelskata to e blamaza a ne oca naseto kade cesno I posteno gubime !

Vidi so e blamaza 44 : 20 od tie so ke igraat evropa da ne zboram deka nikoj nemase pobedeno na prijatelskite vo antlaija site jaki nasi ekipi izgubija tie ne se blamqza ,racunaj kaj ans vaka da si dat gol ke gi obesemime na satot za toa budi reaeln ili ne pisi gluposti da ti se smejat lugejeto

@Пеце не бранам никој ама стварно тебе не те разбирам. 1. Овие од Узбекистан се сите руска школа, далеку се светлосни години пред нас, во организација, со парички во се. Пред 2 недели носат играч од Раднички Ниш и плаќаат кеш за него - Вања Илиќ, поставуваат 4 тактички камери 2хVeo и 2хGoPro (13ki) + со другата снимаат утакмица. Сите имаат елечиња за следење на пулс, замор и ред други параметри, далеку се пред нас, едино Шкендија која игра Европа ако му парира, други ни приближно. Дадоа два брзи гола во 4 минути, второ полувреме, односно вторите 60 минути не беа ништо поарни, ама првото беа страшни. Овие наредни шо ќе се, утре шо ќе се игра Пафкахор или како и да се, се 16 пати прваци во лига и 17 пати куп мислам. За челенџите зошто да немаме позитивни видеа кога сите клубови имаат во светот? Жално е што нема услови за уште повеќе такви, преку кои се крева атмосфера, хемија, смеа, позитива. 10 дена се истури од врнење, патот до терените каде што се тренира беше поплавен, односно реката беше излезена скрос ама пак тренираа теретана и во услови како шо има. За засилувањата нема да пишам и коментирам сега, ќе почекаме да поминат пријателските ИАКО првично мислам дека овие играчи нема МНОГУ да ни поможат, ТРЕНЕРОТ сам си ги бираше иако беа понудени и ред други.
Автоматски споено мислење:

Узбекистан се Шпанија за нас моментално.
На кој му кажваш? На некој шо 5 години му верва на чоек како Мац појќе од на своите очи? Не вреди.

Ќути ти бе за 430 евра се продаде, си ја пикна опашката во газо, не си достоен со мене да коментираш....

п.с. Горан смешно е шо не мочат цел град, а ние мислиме врни, да врни во Битола моментално и веќе подолго време, не знам како е таму, пак ќе ти пишам имаме среќа шо 2 клуба се веќе распаднати од лигата и одат втора лига, на атер на другите ќе опстаниме само, иначе местото ни е втора лига, а таму знајш како се врви, оти не си од вчера и беше дел од тие гостувања низ тие коњушниците.....

толку имам да кажам за фудбалот, до некои подобри времиња, а за некоја недела ќе ви стани повеќе јасно, ко ќе почни сезоната....

Ќути ти бе за 430 евра се продаде, си ја пикна опашката во газо, не си достоен со мене да коментираш....

п.с. Горан смешно е шо не мочат цел град, а ние мислиме врни, да врни во Битола моментално и веќе подолго време, не знам како е таму, пак ќе ти пишам имаме среќа шо 2 клуба се веќе распаднати од лигата и одат втора лига, на атер на другите ќе опстаниме само, иначе местото ни е втора лига, а таму знајш како се врви, оти не си од вчера и беше дел од тие гостувања низ тие коњушниците.....

толку имам да кажам за фудбалот, до некои подобри времиња, а за некоја недела ќе ви стани повеќе јасно, ко ќе почни сезоната....
Прво кпло играте со Работнички и доколку изгубите нема толку сигурен да ви биде опстанокот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom