Goran Bt
локал патриот
Утре со Борац Бања Лука наместо со Железничар од 12 часот исто во Анталија за жал овие не вршат пренос па само резултатот ќе го видиме ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одбрана тро имаме , средина се крие од топка и враќа назад а напад цела полусезона немаме ич
Live tuka, 0-0 na poluvreme so po edna sansa od dvete strani
Oti blamaza?Ај нека се враќат, доста е бламажа![]()

Bo koja omraza ja imas abe site se svetlosni godini ored nas so budzet finasii I organiziaciono sega vo doba na internet barem se mozis da porveris igravme so poslednit od prva srpska liga Spartak subotica , so prviot od bosnqkq liga borac banja luka so peti od Uzbekistan Navbahor I vtorito utre so znaci navbahor na transver market vredi 7,6 miljoni ili tri pati povekej od nas da ne zboram za drugite ... primer ovie Pavkator se najbogati i najjaki ne znam so blamaza ima prijatelskite se za uigruvanjeКако не е бламажа бе ??? Од Узбекистан, Уз-бе-ки-стан алооо и то пази таму негде средина на табелата се, во лига грото од нивни играчи, овие ко не ги тепаја, Пахтакор ич, за курташак ојдени, едните челенџ песни си годат, мирко гледа кош во кантата да дај, а гол нема даено од ноќната со вардар шо се вели....
На кој му кажваш? На некој шо 5 години му верва на чоек како Мац појќе од на своите очи? Не вреди.![]()
The Rise of the Uzbekistan Premier League: A New Era in Central Asian Football
The article explores the evolution of the Uzbekistan Premier League amidst rising national pride following World Cup qualification and highlights key clubs shaping its future.www.oreateai.com
Узбекистан се Шпанија за нас моментално.
Прво кпло играте со Работнички и доколку изгубите нема толку сигурен да ви биде опстанокот.Ќути ти бе за 430 евра се продаде, си ја пикна опашката во газо, не си достоен со мене да коментираш....
п.с. Горан смешно е шо не мочат цел град, а ние мислиме врни, да врни во Битола моментално и веќе подолго време, не знам како е таму, пак ќе ти пишам имаме среќа шо 2 клуба се веќе распаднати од лигата и одат втора лига, на атер на другите ќе опстаниме само, иначе местото ни е втора лига, а таму знајш како се врви, оти не си од вчера и беше дел од тие гостувања низ тие коњушниците.....
толку имам да кажам за фудбалот, до некои подобри времиња, а за некоја недела ќе ви стани повеќе јасно, ко ќе почни сезоната....