Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ако, се е како треба, баш убо, нека нема да се јади, па корења нека јади народот, името беше пречката за напредок, кој кур кука и плачи сега дека немало да се јади, името не ќе ги ранеше децата, сакавте еу, сакавте нато, бујрум, јадете корења сега кур не боли, битно Македонија им сметаше на 600 и кусуро илјади народ и милион кој кур не го болеше за име и презиме.
Не остануваме гладни, секако увезуваме нискоквалитетна стока од Албанија.

Тебе изгледа ти смета што сум Македонец во сопствена држава а не Македонче, извини но така сум воспитан.
Продолжи да си правиш илузии за ОК, само како тинејџер сум влегол кај сите партии кога делеа маици.
Епа тоа ми е зборот де, ти само ми го потврди..Баш дека ти и твојте партиски другари сте си замислиле дека сте Македонци а не Македончиња, затоа Македонија е на ова дереџе....

Еве пошо сере само за Дуи, а бил за Влен.

Прегледај го приврзокот 467896Пред саат е објавено
Истите се Мачка. Само на маицата испринтале влен место дуи. Меџити преку дуи дрмаше 20 години у Чаир. И тој и Гаши поддржуваат учк и т.н. голема албанија, баљисти. Идеологијата и лоповлукот им е ист, само сега не стои дуи туку влен. Терористите секогаш се у власт ама не им сметаат.

Последно уредено:
Истите се Мачка. Само на маицата испринтале влен место дуи. Меџити преку дуи дрмаше 20 години у Чаир. И тој и Гаши поддржуваат учк и т.н. голема албанија, баљисти. Идеологијата и лоповлукот им е ист, само сега не стои дуи туку влен. Терористите секогаш се у власт ама на златиците не им сметаат.
Абе знаеш една поговорка шо иаме за ш.
Ниеден не е поарен од другиот.

Успат:

Има ли некој на функција у државава со ДВА ГРАМА, само БАР 2гр. мозок??
Не ви е срам бе да немате кардинални познавања и да знаете општи поими, важни луѓе, историски договори и настани?
На шо се сведе бе општествово?
Како завршувате школо? Како?
Затоа ми е мерак шо иам работа кај шо рендам и пеглам. Па да му се пљукнам.
нека иде нека се покрие.
Ататурк се превртува.

Хм, ова ако е точно - е за почит. Од кај е информацијата?
Фејсбук страницата I FN love watches, пост пред 4 дена.
Копал на интернет што носат и направил листа, за 12 лидери нема информации.
img_1_1769514466793.jpgimg_2_1769514473662.jpgimg_3_1769514478658.jpgimg_4_1769514483791.jpgimg_5_1769514488474.jpgimg_6_1769514495218.jpgimg_7_1769514500761.jpg

Последно уредено:
Не дека одлепил, туку нема што да понуди па не‘ забавља со безвезни „информации„ за тоа со кого се видел, кој како се викал што бил по функција...фалат уште неговите фотки со видните луѓе, ставени на „Фејсбук„ (или како се вика таа платформа...).

Мислев потрошил пари за некоја егзотика, не ентри левел IWC.

се додека не сватите дека бугарите се одродени македонци кои живковизмот и претходниот им владетел им всадил во главата преку образование и репресивен систем на бришење на национален код со нов код и страшен систем тогаш не знам како да разбереме.Најдобро еве во егејска Македонија се истакнува македонскиот корен со свест и самосвест од колено на колена за идентификационен национален македонски код.Немојте да се придржувате и по истеветувате на југословенизмот и домашните така наречени македонисти кои го сменија јазикот а сакајќи и културата и историјскиот континуитет од Македонија.
:LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Не дека одлепил, туку нема што да понуди па не‘ забавља со безвезни „информации„ за тоа со кого се видел, кој како се викал што бил по функција...фалат уште неговите фотки со видните луѓе, ставени на „Фејсбук„ (или како се вика таа платформа...).
Имајте малку разбирачка и вие, уморен е од патот, Jet lag

Имајте малку разбирачка и вие, уморен е од патот, Jet lag
Кои ликови ги имаме бе човече, едниот со Обама си намигна, другиот си мафна со Бајден оддалеку така, третиов во Давос имал историски состаноци, ама тие состаноци изгледа исти се како оние кога беше во периметарот на Трамп, се случиле ама никој не ги видел...Ама не, битно брмбрм се плаши оти албанците ќе му ја земеле државата, а не овие сите што не водат 35 години што не резилат по светот...Ама ако, малку е за нас, пак да ги си гласаат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom