У Русија милијардерите или играат како ќе им каже Кремаљ или се лизгаат на лушпа од банана. У Америка пак е спротивно, тие ликови ја водат државата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Руските миљардери одамна не живеат во РусијаУ Русија милијардерите или играат како ќе им каже Кремаљ или се лизгаат на лушпа од банана. У Америка пак е спротивно, тие ликови ја водат државата.

Руските миљардери одамна не живеат во Русија![]()
Извор trust me bro дирекно од Мелбурнod 200 ruski miljarderi samo 49 ziveat nadvor. 75% ziveat vo rusija. od tie 49 pola se u kipar radi klimata i pomali danoci...
kolku za sporedba poveke eu miljarderi ziveat nadvor od eu obicno svajcarija ili dubai ama ajde eve i ti napisa nesto...

Извор trust me bro дирекно од Мелбурн![]()
Убаво би било да се знае значењето/дифницијата за работи кои се дискутираат ама јбг, никој не е совршен.Миллиардер русско-еврејского происхожденија Олег Дерипаска.
Не баш.У Русија милијардерите или играат како ќе им каже Кремаљ или се лизгаат на лушпа од банана. У Америка пак е спротивно, тие ликови ја водат државата.
Пиши го цел текст барем не постирај тоа што ти одговара.forbes
Approximately 49 out of 200 Russian billionaires on the Forbes list left Russia
tvojte izvori? direktno od sutka?
2022-2025Пиши го цел текст барем не постирај тоа што ти одговара.
Еве иначе комплетно како изгледа и од кој до кој период2022-2025
cel tekst e... ona sto e tocno relevantno za temata. kazi sto e toa ne mi odgovara u "celiot tekst" i sto e razlicno od ona sto postirav u 1 recenica?
use gi cekame tvojte izvori btw...
od 200 ruski miljarderi samo 49 ziveat nadvor. 75% ziveat vo rusija. od tie 49 pola se u kipar radi klimata i pomali danoci...
kolku za sporedba poveke eu miljarderi ziveat nadvor od eu obicno svajcarija ili dubai ama ajde eve i ti napisa nesto...
forbes
Approximately 49 out of 200 Russian billionaires on the Forbes list left Russia
tvojte izvori? direktno od sutka?
Руските миљардери одамна не живеат во Русија![]()
Јас кажав одамна, ова што го пишуваш е од 2022-2025та, што не ти е јасно? Или одамна за тебе е 2022? Ваљда ти е јасно дека за 3 години ја намачкале толку
Која моја логика бе човек, се читаш што пишуваш? Ете факти имаш читај сам ваљда до толку си писмен и способен. Инаку нормално, побитно е кој и каде заминал од УСА и Европа, од Русија неznaci u ek na vojna duri 25% zaminale. pred toa toj procent e drasticno pomal.
i da 3 godini e relevanten period pogotovo ako zborime za migracija na kapital i miljarderi. ali ok, eve ako ideme po tvojata logika americki i evropski miljarderi emigriraat vo svajcarija i drugi zemji edno 100 godini unazad daleku pred da pocnat ruskite... kakva veza ima ova so temata neznam ali aj ako veke lupame gluposti eve ova bar e fakt.

Која моја логика бе човек, се читаш што пишуваш? Ете факти имаш читај сам ваљда до толку си писмен и способен. Инаку нормално, побитно е кој и каде заминал од УСА и Европа, од Русија не![]()
Абе нема грешка, како ти одговара тебе такаpa ti lupas deka ruski miljarderi odamna ne ziveele tamu, ni americki ni evropski ne ziveat mnogu doma, rusite go pravat istoto sto i nivnite kolegi od zapad, begaat vo danocni rajovi i si go stitat kapitalot od vladite sto moze da gi danocat... nisto novo, veke videno sekako.

Абе нема грешка, како ти одговара тебе така![]()
Западните миљардери мигрираат меѓу Европа и САД.. Процентот на миграција од ЕУ-САД во Русија и обратно имаш претстава како изгледа? Не е нормално какви глупости трескаш, ако е од инает е ок, ама од нешто друго е најверојатноsakas da kazes deka ne emigraat zapadnite miljarderi?
kakov miki maus karakter si ti be cudo edno