- Член од
- 2 март 2025
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 4
Tažim dobricu ,koji želi dati koju višekonekcijsku listu,tražim to več dva tjedna i još ni jednog nisam našao. Dali je to zato jer sam iz Hrvatske ?Uvijek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tažim dobricu ,koji želi dati koju višekonekcijsku listu,tražim to več dva tjedna i još ni jednog nisam našao. Dali je to zato jer sam iz Hrvatske ?Uvijek...
samo bugarima se daju visekonekcijske a ostalima iskljucivo sa jednom konekcijom..Tažim dobricu ,koji želi dati koju višekonekcijsku listu,tražim to več dva tjedna i još ni jednog nisam našao. Dali je to zato jer sam iz Hrvatske ?
Ili im se uopće ne daju kad svojim postom provociraju.samo bugarima se daju visekonekcijske a ostalima iskljucivo sa jednom konekcijom..
Ne razumem, trazis, a provocirasTažim dobricu ,koji želi dati koju višekonekcijsku listu,tražim to več dva tjedna i još ni jednog nisam našao. Dali je to zato jer sam iz Hrvatske ?
Ne razumijem te.Ne razumijem, tražite provokatore
Nitko ne zna Hrvatsku, ne gledamo u tarot tko je tko i odakle je
Sad ja tebe ne razumijem što to ja gledam i čime provociram ?Ne razumijem, vi tragi, provokatori
Nitko se ne sjeća Hrvatske, ne gledamo u tarot tko je tko i odakle je
Ne razumem, trazis, a provociras
Nikome ni na kraj pameti Hrvatska, ne gledamo mi na tarot ko je ko i odakle jKako si to samo shvatio kao provokaciju
Oprosti ako si to shvatio kao provokaciju,ako bolje razmislim i pogledam na to s tvoje strane ,moglo se protumačiti kao provokacija ,ali nije mi to bila istinska namjera, Zbog toga se ispričavam ,ali malo me razljutio jedan prethodni odgovor ,gdje mi je član odgovorio ,da šalje m3u liste samo "odabranima" Nadam se da možeš shvatiti ljutnju.Ne razumem, trazis, a provociras
Nikome ni na kraj pameti Hrvatska, ne gledamo mi na tarot ko je ko i odakle je

Da razumio sam, žalosno ,ali to je vaše pravo .Ne sekiraj se, sada će se Damir isprsiti sa jednom listom za tebe. Joj izvini, nažalost neće, sa novima i onim na sitno postova on ne komunicira, moraš ih skupiti barem 500 no na dobrom si putu![]()
za ove da vide kako se skenira
imas pmDa razumio sam, žalosno ,ali to je vaše pravo .
Inter=Robin hud u IPTV svetu. Bio i ostao ljudina. Veliki pozdrav druze.imas pm
Damir je na odmoru na jadranu u jednom finom hotelu ladim jaja hahaaa 15 dana.Ne sekiraj se, sada će se Damir isprsiti sa jednom listom za tebe. Joj izvini, nažalost neće, sa novima i onim na sitno postova on ne komunicira, moraš ih skupiti barem 500 no na dobrom si putu![]()
mustafa smiri se...Ne razumijem te.
Sad ja tebe ne razumijem što to ja gledam i čime provociram ?
I, šta bi? Jel' se Mustafa smiriomustafa smiri se...