Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е баш тоа што го збори Кин е вистина, body language ... откако ќе примевме гол, немаше хаос и паника на терен, смирено и организирано што доведе до поволен резултат.

Керик добро ги ротира со Мубемо, едниов игра до 60-та минути, вториот го игра остатокот ... Мбуено е тркачки коњ, Куња има поголема фудбалска интелигенција, најважно е што наредна и двајцата ќе бидат свежи, што не беше пример со предходниот тренер кој ги играше по 95 минути и двајцата.Куња е и-гра-чи-ште! Омилен играч ми е од тимов. Дупи си ги!![]()
Почна многу да се повредува Мегваер, шо знам ако прифати да седи на клупа и да намали плата може.Мора да се зачува Мегваер...колку и да звучи чудно што тоа го бараме, но ги надмина сите болести и може да се носи со притисокот.
Исто и Касемиро каква партија изигра, штета што не размислуваат исто со нас од управата и не седнаа да изнајдат заеднички јазик да остани со помала плата.
Ни треба Мегваја мора нов договор со намалена плата секако но милјарда пати речено до сега ако не земаат барем двајца класа играчи за во средина нека се носи све у к.рац .Почна многу да се повредува Мегваер, шо знам ако прифати да седи на клупа и да намали плата може.
sportstation.mk