Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за отров или мамци за глувци или стаорци а да не се опасни за кучиња и мачки ?

Препорака за отров или мамци за глувци или стаорци а да не се опасни за кучиња и мачки ?
Сендвич и платен билет за автобус до скопје.

По ново може спонзорство од Лотарија да им оставиш.

Има едни како сапунчиња се, во земјоделска аптека се купуваат. Наводно глувците ги јадат и умираат од нив, а за мачките не биле опасни. Мене пред некоја година ми влезе глувче дома. Купив такви, ама сепак ми беше страв за мачето и ги поставив само на места каде мачката не може да влезе, како под комоди, под фрижидер, под кујна и сл. И ги расфрлив на таван секаде пошто претпоставувам некако од таму влегло. Глушецот исчезна, не го најдовме мртов, а мачката е уште жива здрава. :D

Има едни како сапунчиња се, во земјоделска аптека се купуваат. Наводно глувците ги јадат и умираат од нив, а за мачките не биле опасни. Мене пред некоја година ми влезе глувче дома. Купив такви, ама сепак ми беше страв за мачето и ги поставив само на места каде мачката не може да влезе, како под комоди, под фрижидер, под кујна и сл. И ги расфрлив на таван секаде пошто претпоставувам некако од таму влегло. Глушецот исчезна, не го најдовме мртов, а мачката е уште жива здрава. :D
Samo ne si trebal da gi brishish moite objavi. Zatoa shto ne mozhi ti da cuvash Kuce vo dvor i sekade rasfrlano i ostaveno hrana i da ne ocekuvash da nemash gluvci!

Se znae. Sabalje mu stavash vo tanjirot edna porcija, ja jadi i nema nishto za gluvcite.

Каде можам да најдам телескопски лизгачи за фиоки 80-90цм должина?

1000002564.jpg

Samo ne si trebal da gi brishish moite objavi. Zatoa shto ne mozhi ti da cuvash Kuce vo dvor i sekade rasfrlano i ostaveno hrana i da ne ocekuvash da nemash gluvci!

Se znae. Sabalje mu stavash vo tanjirot edna porcija, ja jadi i nema nishto za gluvcite.
Која објава сум ја избришал?

Немам куче во двор, ниту расфрлана храна. Има ниви позади куќа. Таму има глувци.

Дали некој знае каде можам да ги најдам новодобиените одобренија за градба на згради? Пробав да лоцирам нешто во Службените весници (од 2025та) но освен информации за тоа кој и колку земал кредит за стан, други информации не можев да најдам

Ми треба некој ефикасен repellent за врапци. Што и да е, само да е стварно ефикасно и да ги брка што подалеку од една локација. Некој ultrasound device, спреј, звук, не знам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom