Ќе биде смешно ако има Герет Бејл тип на преображение

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тоа не се критики тоа е исмевање ради физички недостаок кој е небитен во ситуацијава со Лисандро, ко тебе да те критикуваат иако топ си ја завршуваш работата ама кај те нашле слаб си билБрате фридом оф спич си е јас те разбирам и мене ми се мизерни, ама логиката ми вика дека Мартинез треба да збори на теренот а не во вакви глупости да навлегува, тие зборат 13 години, ама исто така тие се тие кои можат да шифтаат и да ствараат притисок спрема инеос и Глејзери, со тоа се согласувам дека е целата работа детска и дека комплетно се шифта надвор од моментумот
Ќе биде смешно ако има Герет Бејл тип на преображение![]()
Другар не ми ја сфаќате поентата џабе е да де објаснувам, стандардите се намалени драстично, а ние очекуваме нов Ферги притоа се палиме што некој си кажал свое мислење за некој кој што реално е добар но нема ништо освоено, искрено пак ќе кажам ако е тоа мотив за Мартинез да игра на уште повисоко ниво посакувам овие да лапат слама а овој да збори на терен и топка да не мине а ние гол да не примиме.Тоа не се критики тоа е исмевање ради физички недостаок кој е небитен во ситуацијава со Лисандро, ко тебе да те критикуваат иако топ си ја завршуваш работата ама кај те нашле слаб си бил
Другар не ми ја сфаќате поентата џабе е да де објаснувам, стандардите се намалени драстично, а ние очекуваме нов Ферги притоа се палиме што некој си кажал свое мислење за некој кој што реално е добар но нема ништо освоено, искрено пак ќе кажам ако е тоа мотив за Мартинез да игра на уште повисоко ниво посакувам овие да лапат слама а овој да збори на терен и топка да не мине а ние гол да не примиме.
Јас прв зборев дека Аморим требаше повеќе да го игра Лисандро а Видук ми реплицираше дека треба да се дозира како било лошо после онаква повреда да се игра, нема врска испаднав во право ете излезе прљав веш дека дури Лича се скарал со Аморим зошто не играл и ред други работи. Тука никој не докажал теза нема ни јас ама знам на што мислам и знам дека барем Сколс не рекол ништо со лоша намера, за разлика од Невил.
После Керик сме немале подобар ДМ, класа играч.Kласа. И официјално си иде на крај на сезона.
Верувам дека му е понудено да остане со намалена плата, има уше фудбал до него како шо викаш ти до 60 мин макс.Мораше да го задржат барем уште сезона, две. Можеше да се користи по 60 минути на утакмица, ама тоа е, карамбол е клубот ниту знае некој во која насока се движат ни ништо.
Прво ти е во ред, страшен професионалец и тимски играч губиме.Mnogu mi e krivo sto ostanuvame bez igrac so pobednicki mentalitet i bukvalno Utd dnk, sampion, karakter i borec. Prekrasni odluki kako i sekogas na upravata koja pravi se za da go propadne klubov. Se da im ebam.
Бруно ќе остане, Угарте ќе си го чуваат пошто е по финансиски идеално.Сигурно имало понуда да остане со помала плата но ја одбил. Тешко ке биде да се најде играч со неговите квалитети. Инаку се спомнува Палмер нешто , можеби замена за Бруно ама ке не одерат од Челзи.
Ајде зимата не излажаа пак оти ке се купува средина,ама на лето барем двајца класа играчи за во средината мора да се купува. Каземиро си оди, Угарте можеби исто не се знае со Бруно дали останува дали ке оди некаде на друго место. Мора да се купува класа не таленти.