Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сендвич и платен билет за автобус до скопје.Препорака за отров или мамци за глувци или стаорци а да не се опасни за кучиња и мачки ?
?Сендвич и платен билет за автобус до скопје.
По ново може спонзорство од Лотарија да им оставиш.
Има едни како сапунчиња се, во земјоделска аптека се купуваат. Наводно глувците ги јадат и умираат од нив, а за мачките не биле опасни. Мене пред некоја година ми влезе глувче дома. Купив такви, ама сепак ми беше страв за мачето и ги поставив само на места каде мачката не може да влезе, како под комоди, под фрижидер, под кујна и сл. И ги расфрлив на таван секаде пошто претпоставувам некако од таму влегло. Глушецот исчезна, не го најдовме мртов, а мачката е уште жива здрава.Препорака за отров или мамци за глувци или стаорци а да не се опасни за кучиња и мачки ?

Samo ne si trebal da gi brishish moite objavi. Zatoa shto ne mozhi ti da cuvash Kuce vo dvor i sekade rasfrlano i ostaveno hrana i da ne ocekuvash da nemash gluvci!Има едни како сапунчиња се, во земјоделска аптека се купуваат. Наводно глувците ги јадат и умираат од нив, а за мачките не биле опасни. Мене пред некоја година ми влезе глувче дома. Купив такви, ама сепак ми беше страв за мачето и ги поставив само на места каде мачката не може да влезе, како под комоди, под фрижидер, под кујна и сл. И ги расфрлив на таван секаде пошто претпоставувам некако од таму влегло. Глушецот исчезна, не го најдовме мртов, а мачката е уште жива здрава.![]()
Ikea
Бане Сомбор имаат ГТВ, за должина јави се прашај.
Која објава сум ја избришал?Samo ne si trebal da gi brishish moite objavi. Zatoa shto ne mozhi ti da cuvash Kuce vo dvor i sekade rasfrlano i ostaveno hrana i da ne ocekuvash da nemash gluvci!
Se znae. Sabalje mu stavash vo tanjirot edna porcija, ja jadi i nema nishto za gluvcite.
Mu pishuvav na Mishko pogore i nekoj gi izbrishal porakite.Која објава сум ја избришал?
Немам куче во двор, ниту расфрлана храна. Има ниви позади куќа. Таму има глувци.
Не само јас, туку никој не ти има избришано порака во темава. Не си пишал.Mu pishuvav na Mishko pogore i nekoj gi izbrishal porakite.
Mislev ti gi izbrisha