TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Што прават, овие умрениве , од М Сат , со Тотал ТВ платформава ? Тотално не функционира ... Дајте предлог за нов оператор ...Се се заблокира,.. Ништо не се гледа...Црни екрани , на старт, а сега и ресиверот не се вклучува ...Тешки Аматери, ја сјебаа цела телевизија...
Totaltv ne funkcionira vekje.
Mene me prefrlija na Move TV za 499 den 2 rutera plus na 1 android tv site kanali gi ima funkcionira ekstra cenata najeftina od site operatori.

Ма, што ако е 499 денари кога изборот на канали е полош од тој на Тотал ТВ!

Ма, што ако е 499 денари кога изборот на канали е полош од тој на Тотал ТВ!
Ne e polos imas se i sesto postojano novi kanali se dodavaat.
Автоматски споено мислење:

Na move tv nedostasuvaat pink filmskite dodeka vo srbija gi ima site action triler i sl

Од 1.3.2026 веројатно се гаси Тотал тв поточно прекинува да работи сателитот на кој се каналите од Тотал тв. Ова го прочитав на српски форуми.
Со ова веќе само Мсат ќе си функционира на сателитот на кој ги емитува каналите. На корисниците од времето на Тотал тв ќе мора да им подесуваат антените на сателитот на кој емитува Мсат.

Денес во кола слушајќи радио слушнав реклама за Тотал тв. Зарем уште се рекламираат во Македонија Тотал тв?

Последно уредено:
@MARCELLO , на кое радио ја слушна рекламата? Најверојатно некоја компензација направена во времето на Тасев.

Штета!

(Што значи, веќе може и офцијално да се затвори темава)

Па, не гледам поента - сѐ е различно, нема континуитет во речиси ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom