Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
A ti neznalica i tvoja slika je tu negdje gahaaa samo pogledaj.Izgleda si ti najveca neznalica onda.Bicu fer pa ti necu ispucat van sad sve.A da ne pricam kako smo ti u oanelu ljudima konekcije dodavali i pravili liste sa imenima i sprdacine radili.Svaka kuka bi imala panel hahaaa
Автоматски споено мислење:

Ma jok neznam ak ces tu sliku negdje nac javi mi se to je remek dijelo moje vlastito.
A ima i boljih.
Brate nezanima me macovi to je glupost za mene a ako si ti to uradio secem ovde ono

Brate nezanima me macovi to je glupost za mene a ako si ti to uradio secem ovde ono
Ma zavrsavam sa tobom samo se ti uci i zabavljaj nije mi namjera sapunicu vodit jos samo da ovom napuhanku odgovorim

vidim sve ste iptv gazde pozatvarali, polako jedan po jedan odustaju od posla jer im ulazite svima u panele, sve im vadite, liste, macove, bazu itd :)
Tvoj cemo ukrast i promjenit lozinku pa ces nikad vise uc unutra ionako pola useri imas unutra a ne placaju ti a i losa lista jako.
Ovi ti iz panela slika kak veli mikica nasao na cesti hahaaa

Attachments

• IMG_20260120_135346_314.jpg
    IMG_20260120_135346_314.jpg
    62,8 KB · Прегледи: 96
Последно уредено:
nista se ne cuva, sve je javno.. laprdas bezveze.. naravno za neznalice ti je svaka njegoseva.. :) neznalicama i ulazite u admin panele.. ima ih hvala bogu da nema bilo bi nam tesko gledat nesto i sakupljat lajkove i glumit heklere/hakere..
OK, ako tako misliš. Samo da napomenem da ja nisam haker.

Brate koju skolu ti imas pq kazes kolega mislim ti inqs neku tekstilnu za programske jezike python c++ java i druge treebas da znas a to da imas mozak za to mozes da slikas ulaz na kucu ili zgradu toliko yi xnas da zbas ti bi dao ljudimaneke dobre liste nego skeniras tamo macove na te codove py gde si skidao po telegramu e topiko znas ili uzinas sa telgarama i ovde stavjate e to ste vi svi vi kolege sto se nazivatekada budes programer tada se javi ajde stavi neki program sliku koju skeniras m3u stavi da vide ljudi stavite hahaha kada bi imali.Ajde necemono tome razgivarati ovi ljude lazi nemoj mene

I ovo ove slike i javi skinuti sa neta ajde bre neoravi budalu od sebe haha
Ti si izgleda Zlockov brat blizanac ili si klonirani Zlocko.
Ili si sam Zlocko...Ti brate nices tamo gde te ne seju.
Ko korov si....neunistiv! :cuc:
Jos pitas coveka koju skolu ima ????
Jel ti procitas svoj tekst pre nego ga pustis na forum...

Де бре луѓе што е ова толку негативно само се расправате. Дајте малку позитивно.

Само скржави хакери. Никој листа од ott.global-telecom не споделува.

Budite sretni da imate ovog zlocka da nema njega nebi razni padobranci iskakali i cudili se ko majmun banani.Zlocko drzi temu otvorenu svi ostali za kurac.Samo kakite i zijevate.
Najbolje se iz ovog cuspajza povuc u mirne vode.Adio

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom