- Член од
- 4 мај 2020
- Мислења
- 617
- Поени од реакции
- 939
Pa nije totalno ugasen ako se moze doci na forum preko te stranice iz gornjeg linka...Iptv pozitive je zatvoreno.Administracija foruma je jos uvijek na okupu i druzimo se svaki dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije totalno ugasen ako se moze doci na forum preko te stranice iz gornjeg linka...Iptv pozitive je zatvoreno.Administracija foruma je jos uvijek na okupu i druzimo se svaki dan.
ja sam ti psao ma pm kde da vas nadjem ne pisao si miIptv pozitive je zatvoreno.Administracija foruma je jos uvijek na okupu i druzimo se svaki dan.
Ne mozes uc k nama nazalost nikoga ne primamo.Zao mi.ja sam ti psao ma pm kde da vas nadjem ne pisao si mi
tolko godina se znamo nemozes uc k nama kazesNe mozes uc k nama nazalost nikoga ne primamo.Zao mi.
ne ljutim se drug cudno mi je ja sam toliko godine svama zajedno smo bili na skoro svaki forum skoro na svaki forum sam bio naVip sekciju nikad nista ne dao sam vani od to to a kamoli neke lste ili sl. ale nije problem fali mi to staro drustvo zato sto ja mislim da nikog nisam uvredio ili radio pogresno nikde pozdrav drug ne ljutim se samo mi je cudno zasto sam ignoriran od ovu grupu pozElvis zasto se cudis to ti je sada tako.
Mnogi imaju svoje gdje se sastaju i razmjenjuju misljenja.
Na Teams ima mnogo Turski administatora i moderatora sto razmjenjuju svoja misljenja,
igrom slucaja i ja sam tamo pa zato znam za take stvari.To nije tajna ali niko neda da se vise ko uclani uz veliki izuzetak da pristanu svi za novog clana u grupi.
To ti je tako i veliki pozdrav (netreba da se ljutis na d.skia)
pa da sve vise ovaj hobby postaje zanimacija za "prosvjecene" iliti Iluminate a sve manje za obicnu raju.Elvis zasto se cudis to ti je sada tako.
Mnogi imaju svoje gdje se sastaju i razmjenjuju misljenja.
Na Teams ima mnogo Turski administatora i moderatora sto razmjenjuju svoja misljenja,
igrom slucaja i ja sam tamo pa zato znam za take stvari.To nije tajna ali niko neda da se vise ko uclani uz veliki izuzetak da pristanu svi za novog clana u grupi.
To ti je tako i veliki pozdrav (netreba da se ljutis na d.skia)
bilo je nekad dobro znas i sam drug a mislim da mi sta se poznajemo toliko godine nebi rebalo da se ignoriramo ali tako kako jepa da sve vise ovaj hobby postaje zanimacija za "prosvjecene" iliti Iluminate a sve manje za obicnu raju.
to mene sve vise podsjeca na otudenje covijeka od covijeka kako se nekad govorilo na dodatnim satima socijologije.
Nemojte se priklanjati klanovima bez lika i oblicja nego budite bas ono sto jesmo...Obicna raja.
LP
Naravoucenije,“Uzdaj se u se i u svoje kljuse”pa da sve vise ovaj hobby postaje zanimacija za "prosvjecene" iliti Iluminate a sve manje za obicnu raju.
to mene sve vise podsjeca na otudenje covijeka od covijeka kako se nekad govorilo na dodatnim satima socijologije.
Nemojte se priklanjati klanovima bez lika i oblicja nego budite bas ono sto jesmo...Obicna raja.
LP
Ok ali postojeci dosadasnji clanovi mogu normalno i dalje ulaziti na pozitiva forum...eventualno ako zele postavljati nove liste ili pregledavati stare postavljene liste po temama...Ne mozes uc k nama nazalost nikoga ne primamo.Zao mi.
Ne pricam ja za forum on hoce u jednu grupu uc nije forum.Ja za te decke mogu ruku u vatru stavit al da sad opet u sirinu idemo nikad vise.Puno godina smo radili za druge ,a zahvala nula. Ne hvala.Ok ali postojeci dosadasnji clanovi mogu normalno i dalje ulaziti na pozitiva forum...eventualno ako zele postavljati nove liste ili pregledavati stare postavljene liste po temama...![]()
Која ја сакаш?Има некој некоја листа да даде? Тие што некој членови почнаа да ми сецкаат и тоа на второ полувреме ракомет. Ми треба барем уште утре да можам да гледам.