Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav kolege jel može neka exyu lista da se dobije(da radi za Srbiju), da je stabilna na duže staze da ne trazim ponovo... i koju iptv aplikaciju za Android TV preporučujete za gledanje iptv sadržaja?

Elvis zasto se cudis to ti je sada tako.
Mnogi imaju svoje gdje se sastaju i razmjenjuju misljenja.
Na Teams ima mnogo Turski administatora i moderatora sto razmjenjuju svoja misljenja,
igrom slucaja i ja sam tamo pa zato znam za take stvari.To nije tajna ali niko neda da se vise ko uclani uz veliki izuzetak da pristanu svi za novog clana u grupi.
To ti je tako i veliki pozdrav (netreba da se ljutis na d.skia)

Na Teams ima mnogo Turski administatora i moderatora sto razmjenjuju svoja misljenja,
igrom slucaja i ja sam tamo pa zato znam za take stvari.To nije tajna ali niko neda da se vise ko uclani uz veliki izuzetak da pristanu svi za novog clana u grupi.
ne ljutim se drug cudno mi je ja sam toliko godine svama zajedno smo bili na skoro svaki forum skoro na svaki forum sam bio naVip sekciju nikad nista ne dao sam vani od to to a kamoli neke lste ili sl. ale nije problem fali mi to staro drustvo zato sto ja mislim da nikog nisam uvredio ili radio pogresno nikde pozdrav drug ne ljutim se samo mi je cudno zasto sam ignoriran od ovu grupu poz

pa da sve vise ovaj hobby postaje zanimacija za "prosvjecene" iliti Iluminate a sve manje za obicnu raju.
to mene sve vise podsjeca na otudenje covijeka od covijeka kako se nekad govorilo na dodatnim satima socijologije.
Nemojte se priklanjati klanovima bez lika i oblicja nego budite bas ono sto jesmo...Obicna raja.
LP

pa da sve vise ovaj hobby postaje zanimacija za "prosvjecene" iliti Iluminate a sve manje za obicnu raju.
to mene sve vise podsjeca na otudenje covijeka od covijeka kako se nekad govorilo na dodatnim satima socijologije.
Nemojte se priklanjati klanovima bez lika i oblicja nego budite bas ono sto jesmo...Obicna raja.
LP
bilo je nekad dobro znas i sam drug a mislim da mi sta se poznajemo toliko godine nebi rebalo da se ignoriramo ali tako kako je

LP
Naravoucenije,“Uzdaj se u se i u svoje kljuse”

Има некој некоја листа да даде? Тие што некој членови почнаа да ми сецкаат и тоа на второ полувреме ракомет. Ми треба барем уште утре да можам да гледам.

Ok ali postojeci dosadasnji clanovi mogu normalno i dalje ulaziti na pozitiva forum...eventualno ako zele postavljati nove liste ili pregledavati stare postavljene liste po temama... (y)
Ne pricam ja za forum on hoce u jednu grupu uc nije forum.Ja za te decke mogu ruku u vatru stavit al da sad opet u sirinu idemo nikad vise.Puno godina smo radili za druge ,a zahvala nula. Ne hvala.
Predobra smo ekipa da si sad radimo tenzije.Treba u zivotu uzivat a ovo sad sporedno.

Последно уредено:
Има некој некоја листа да даде? Тие што некој членови почнаа да ми сецкаат и тоа на второ полувреме ракомет. Ми треба барем уште утре да можам да гледам.
Која ја сакаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom