Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sportskadimenzija.mk

Zosto rakometot i kosarkata treba mozok,fudbal e tamamZoçhtho nëma albantsi rakomëtari
Ne e do renometo, Lazarov pobara chalenge, odnosno var da se pregleda..Последниот напад уште трае на Португалија две минути напад да ти ебам судиите идиотски... Да не беше реномето на Лазаров немаше да има пенал и две минути... И да за исто старт Марковски црвен овој ѓуптинот две минути ти ебам Големите Босански глави
Повише пари има во дилањеZoçhtho nëma albantsi rakomëtari
Раце му се тресеа.. штета! Овде уште пред да ја фатиш топката треба да имаш смислено во глава како го решаваш следниот напад за победа. Тоа е шампионски менталитет.Секоја чест за момците, уште сум под адреналин и мислам дека не можам ништо паметно да напишам.
Го покажавме тоа што е најбитно и што сите го бараме од било која наша репрезентација, желба за победа и борба цел натпревар, не е мала работа од минус 5 да се вратиш за 20 минути против една репрезентација како Португалија.
Не знам кога последно сме покажале таков менталитет и муда на ваква сцена, можеби и никогаш претходно.
Фитиљ и Томовски!!!
Од друга страна останува мала горчина кога сепак на крај најверојатно ова реми ќе се испостави дека е рамно на пораз.
Душа не ми дава да напишам лош збор, ама ја гледам сликава и не знам што да кажам, во радиус од 3 метри нема противнички играч до него, на 20 секунди до крај и напад за победа успее да му падне топката од раце...
Изгледа ова се тие моменти во кариерата кога карактерот доаѓа на површина и се покажува кој е играч за големи натпревари.
Cojones...
Прегледај го приврзокот 467222