Пфф ние тек се загреваме, Сити станува исиnemat so da jajs, kako neutralen mozam da priznam deka svetlosni godini se pred vas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пфф ние тек се загреваме, Сити станува исиnemat so da jajs, kako neutralen mozam da priznam deka svetlosni godini se pred vas![]()
За 12 месеца 11 играча купија и срамно ќе е да не се. Тоа е до сега 11 има уште време за уште.
nabroj mi 3 od tie 115 ajde, nemat oficijalen sudski ishod i klubot tvrdit deka e nevin so net spend sakav da kazam utd trosese poveke pari vo posledni 10 godini so 0 rezultat, sekoe obvinenie e samo obvinenie a ne presudaЛеле ова колку е дискутабилно, па и ragebait тука, остај ај терај работа 115 тужби имат и тие ќе ги платат само казна да не добијат
Јунајтед има потрошено милијарда и пол од како Гвардиола е дојден сити има над две, тоа што сити има поспособна управа не оди на грб на Гвардиола.nabroj mi 3 od tie 115 ajde, nemat oficijalen sudski ishod i klubot tvrdit deka e nevin so net spend sakav da kazam utd trosese poveke pari vo posledni 10 godini so 0 rezultat, sekoe obvinenie e samo obvinenie a ne presuda
nabroj mi 3 od tie 115 ajde, nemat oficijalen sudski ishod i klubot tvrdit deka e nevin so net spend sakav da kazam utd trosese poveke pari vo posledni 10 godini so 0 rezultat, sekoe obvinenie e samo obvinenie a ne presuda
Таман да си го договориме.Ќе добие и овој отказ иако на лето секако си оди
Прегледај го приврзокот 467136Прегледај го приврзокот 467137

Исто како и секој осуденик во Идризово. А бе колку треба да си глуп, да поверуваш дека Сити е чист? Од сабајле направена фирма во Дубаи, попладне потпишува 40-50 милиони фунти договорот за спонзорство со Сити. Мејлови имаш каде што вработени на Сити кажуваат која фирма колку треба да им уплати, и каде која фирма како треба да се отвори за да ги спонзорира.nabroj mi 3 od tie 115 ajde, nemat oficijalen sudski ishod i klubot tvrdit deka e nevin so net spend sakav da kazam utd trosese poveke pari vo posledni 10 godini so 0 rezultat, sekoe obvinenie e samo obvinenie a ne presuda
Нормално дека ќе тврдат дека се невини, што ке кажат да си ги купивме титулите.Исто како и секој осуденик во Идризово. А бе колку треба да си глуп, да поверуваш дека Сити е чист? Од сабајле направена фирма во Дубаи, попладне потпишува 40-50 милиони фунти договорот за спонзорство со Сити. Мејлови имаш каде што вработени на Сити кажуваат која фирма колку треба да им уплати, и каде која фирма како треба да се отвори за да ги спонзорира.
Ама, тврдат дека биле невини. Боже ме сачувај.
А кај беше па да се враќа?Се враќа правиот Арсенал полека.