Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ке го пишав, но ме спревари, изјавата на Ники Бат па и тој сака да изиграва којзнае кој а замена беше во Јунајтед. Халанд не се виде освен кога излезе. Извинување од Бат некакво?Рио збори за Кин и ваљда за Сколс и Бат, кои го исмејуваа Мартинез пред 3-4 дена, демек Халанд ќе го ставел на грбот и ќе давал голови со него. И стварно треба да се извинат идиотите.
Баш најде Ричардс да го величиш пред Кин, тактичка тремка е.Тоа ке го пишав, но ме спревари, изјавата на Ники Бат па и тој сака да изиграва којзнае кој а замена беше во Јунајтед. Халанд не се виде освен кога излезе. Извинување од Бат некакво?
Значи воопшто не за гледање ни Кин ни Бат , ни Невил. Така од ракав јадење гомна колку сакаш , Единствени за гледање се Анри и Мика Ричардс барем ке се насмееш , Брест - Барселона кој гледал знае . ( Незборам за утакмицата туку во студиото )

Гери Невил треба да се засрами со серкото и со вампирите у оро се фати.
Овие други се небитни, не се толку присутни во етерот.
И на крај на сезоната Длот, Угарте и Меино ќе останат у тимот а Каземиро ќе си оди.
Мислам дека од управата не го сакаат, барем не со оваа плата. Ако одлучи да ја намали утре ќе му понудат договор.Kaсемиро има клаузула во договорот дека ако е стартер на уште 16 утакмици до крај на сезона, ке му биде договорот продолжен на уште 1 година. Јунајтед има уште 16 утакмици до крај.
Штета што не произведуваат играчи како Касе веќе, квалитет страшен, него мислам на Семењо изглеа we dodged the bullet , таквите играчи кои доаѓаат од one man team се меч со две оштрици, од онолкава слобода во Борнмут, на оваква дисциплина во Сити, резултатот е денешното издание кое според мене беше доста слабо од негова страна, у најмала рака ќе му треба време, а може и ќе флопне, слично како кај нас Куња, сега е у фаза да му се даде време да проработи, после тоа фаза флоп и после тоа клоците
За да некој фудбалер покаже што знае, треба да му се даде шанса барем 5 натпревари по ред според мене, па да му се суди дали ќе го биде или не. За 10 минути на секој трет натпревар ни прајм Роналдо не би покажал многуНе беше лош денес али денес не го контролираме натпреварот, ќе го видиме со Фулам, Вест хем и Евертон.@dantemkd не го спомна Коби, не беше лош како за прв старт сезонава така?За да некој фудбалер покаже што знае, треба да му се даде шанса барем 5 натпревари по ред според мене, па да му се суди дали ќе го биде или не. За 10 минути на секој трет натпревар ни прајм Роналдо не би покажал многу
Makes sense, ја секако се најлошо му посакувамГо играше Пеп надвор од позиција. Можеше многу да биде полошо, ако го играше на местото на Доку.