Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тооооооооооооо маме ви ебемммммм бре тоооооооо цицааааааајјјј
Патетика баче, тешка патетика си .... нема простор за радување уште не ти поминаа 40те дена без Аморим !!!

Патетика баче, тешка патетика си .... нема простор за радување уште не ти поминаа 40те дена без Аморим !!!
Хахахахахха наместо да се радува тој провоцира..цицај и ти бе клошар смрден

Само да не се повлечат сеа, исто да продолжат
Едвај ги чекам на крај експертиве за тоа како Халанд ќе трчал со Мартинез на грб, не се виде Халанд!!

До тука беше експертизата задните две недели дека ние немаме играчи и дека било до играчите а не до мртвиот тренер. И да изгубиме барем играме машки и играме нешто, врзуваме по 10 паса во серија ... нешто што беше научна фантастика под мртвиот а да не зборам дека секој напад на противникот беше 100% шанса за гол.

Доста му беше на Донарума, преку кур, све фати. Само да не примиме некој глуп гол сега.
Автоматски споено мислење:

Proliv covek kancer u fan klubov

Ако го храниш тролот, ке сере гомна. Игнор, и полесен живот.

Доста му беше на Донарума, преку кур, све фати. Само да не примиме некој глуп гол сега.
Автоматски споено мислење:

Ако го храниш тролот, ке сере гомна. Игнор, и полесен живот.
Белиов ми е на игнор мислам дека од 2014-ста некаде ... така да тоа го решив јас пред 12 години :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
Тоа дека ти не можеш да признаеш дека играме подобар фудбал без мртвиот тоа е друго прашање ... прашање на гордост која ја немаш !!!!

До тука беше експертизата задните две недели дека ние немаме играчи и дека било до играчите а не до мртвиот тренер. И да изгубиме барем играме машки и играме нешто, врзуваме по 10 паса во серија ... нешто што беше научна фантастика под мртвиот а да не зборам дека секој напад на противникот беше 100% шанса за гол.
Стварно си досаден чоек, се чаламиш тука со вратен целосен тим од афричко првенство, да Ајнштајн секако дека подобро се игра.

Шо се повлекуват вака ем знаат дека неможат да контролират резултат

Стварно си досаден чоек, се чаламиш тука со вратен целосен тим од афричко првенство, да Ајнштајн секако дека подобро се игра.
Не, ни фалат играчи, еве џабе и да смениме 200 тренери додека не се сменат играчите исто ќе биде .... муабетот до вчера кој ми го вадевте низ нос.
Како беше она THIS DIDNT AGE WELL !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom