Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Има разлика од менаџер до тренер ... Керик вс Аморим !!! Елеганција во движење на терен и вон него !!!!
resize
Дај бе одјеби клошар еден провоцирачки

Има разлика од менаџер до тренер ... Керик вс Аморим !!! Елеганција во движење на терен и вон него !!!!
resize
Нели завршувавме со Аморим за "мир во куќата"? Или да продолжиме со карање тука до крај на сезоната?

Не е можно колку ни фалеше класичен напаѓач прво полувреме, з разлика од тоа ако играше колку вишок ќе беше

Нели завршувавме со Аморим за "мир во куќата"? Или да продолжиме со карање тука до крај на сезоната?
Незнам ја тоа, чим цело време ме спомнуваат во контекст со предходниот умрен терен немам причина да прекинам и јас. Така да обрати се на другата врата !!!
Автоматски споено мислење:

Дај бе одјеби клошар еден провоцирачки
О курдеа цркинела скапаницо ѓупска !!!!

Мбеумо некако не е сконцентиран. Доцни со потезите. Таа топка што му ја даде Бруно, требаше да ја нападне, не да чека да му дојде. 2-3 пати реагира подоцна од што треба. Другото е ок, ама мора да дадат гол, инаку ке биде заебано. И не го разбирам ова со нафрлувањата, кога Шешко го нема напред.
Мбеумо си ги местеше чорапите не ни знаеше дека топката оди кај него , ептен касно стана .

Коментаторо една пакла цигари има испушено пред да улезе у кабина, а и мозочето и устето покварено да му го ебам

Еве го, пак во офсајд.
Пак негова грешка, нејсе, Што прави Дало не ми е јасно како може сеуште да е прва постава па уште и играч на Јунајтед. Си мислиш мозочен удар има добиено.Не само оваа утакмица туку веке неколку години уназад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom