- Член од
- 21 април 2024
- Мислења
- 293
- Поени од реакции
- 450
Дај бе одјеби клошар еден провоцирачкиИма разлика од менаџер до тренер ... Керик вс Аморим !!! Елеганција во движење на терен и вон него !!!!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе одјеби клошар еден провоцирачкиИма разлика од менаџер до тренер ... Керик вс Аморим !!! Елеганција во движење на терен и вон него !!!!
![]()
Нели завршувавме со Аморим за "мир во куќата"? Или да продолжиме со карање тука до крај на сезоната?Има разлика од менаџер до тренер ... Керик вс Аморим !!! Елеганција во движење на терен и вон него !!!!
![]()
Незнам ја тоа, чим цело време ме спомнуваат во контекст со предходниот умрен терен немам причина да прекинам и јас. Така да обрати се на другата врата !!!Нели завршувавме со Аморим за "мир во куќата"? Или да продолжиме со карање тука до крај на сезоната?
О курдеа цркинела скапаницо ѓупска !!!!Дај бе одјеби клошар еден провоцирачки
Мбеумо си ги местеше чорапите не ни знаеше дека топката оди кај него , ептен касно стана .Мбеумо некако не е сконцентиран. Доцни со потезите. Таа топка што му ја даде Бруно, требаше да ја нападне, не да чека да му дојде. 2-3 пати реагира подоцна од што треба. Другото е ок, ама мора да дадат гол, инаку ке биде заебано. И не го разбирам ова со нафрлувањата, кога Шешко го нема напред.
Мбеумо си ги местеше чорапите не ни знаеше дека топката оди кај него , ептен касно стана .
Пак негова грешка, нејсе, Што прави Дало не ми е јасно како може сеуште да е прва постава па уште и играч на Јунајтед. Си мислиш мозочен удар има добиено.Не само оваа утакмица туку веке неколку години уназад.Еве го, пак во офсајд.
Беше фаул ова над Халанд, убаво го собра МегваерШо суди овај клошар