Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Downfallот и проблемите на Реал започнаа со доделувањето на златната топка кога управата со цел ум се реши да му оди по паметот на еден циган и да му угоди, да се резилат да не отидат на манифестацијата и да си го нарушат реномето. Буквално му дадоа дознаење на циганот дека е поголем од клубот.
Се после тоа е само жнеење на тоа што сами си го посејаа.

А и не знам што мислеа со тој гест, дека светов ќе се солидаризира со нив!? Дека Родри ќе им ја даде златната топка!? Ем се избрукаа за сите пари, ем сега имаат проблеми во соблекувалната поради тоа.

UFC LEGEND KHABIB NURMAGOMEDOV ON IG:

“If you walk into a gym or onto a pitch, it doesn’t matter whether they’re fighters or footballers, as the head coach, you are in charge.

But if there’s an environment in your team where not everyone follows your demands, then you’re definitely not on the same path.

I believe Alonso is among the top three coaches of the modern era.

If the team didn’t work with him, then the players need to be changed, not the coach.

I’m absolutely sure that no coach would cope with a squad like this at Real Madrid. You need to get rid of difficult players.

1 year ago, they begged him. Now, they fire him because of spoiled kids. Xabi, you are THE BEST.”

Jürgen Klopp rules himself of the running to become new Real Madrid manager:

️ Klopp: "If Xabi Alonso, who over the last two years in Leverkusen has shown what an outstanding coaching talent he is, is then forced to leave Madrid just six months later, it shows a few things. I think it’s another sign that something isn’t quite right there at the moment.

The media linking to me Real Madrid job has absolutely nothing to do with me and didn’t trigger anything in me. The coaching market is being shaken up and it’s not so bad to experience it all from an observer’s perspective and not think about what it might mean for yourself."

Ќе си темпираат сега тренерите кај да идат. Најголемиот клуб нека е, ако ми гарантира дека ќе си уништам кариера, не идам.

Ќе си темпираат сега тренерите кај да идат. Најголемиот клуб нека е, ако ми гарантира дека ќе си уништам кариера, не идам.
Чаби имаше само една желба пред да дојде во Реал...Зубименди, уште кога не му го купија се знаеше дека Перез си прави состав како на фудбал менаџер, на крај се виде дека овие чумугите ни еден не знае да креира акција и дека бил во право ама затоа има 3 леви крила и мртва десна страна.
Па 4 бода позади Барса у лига и не е толку страшно кога ќе видиш со кој располагаш.
Проблемот е што на Чаби едноставно не му дозволија да прави тим по негово, требаше уште кога се испонаша Вини да иде кај Перез и да си даде оставка.

Се собрале збирштина од пичлемиња во еден од најголемите клубови во светот и ќе се курчат, ќе бркаат тренери.
Ама стариот е излапен шо ги трпи, ова им оди во тотална корист на Барселона, ќе си се шетаат во Шпанија дури не пресечи еден ден Перез и не сфати дека овие циганштерии им штетат само на клубот

На крај ниту Хартс, ниту Канзас.
Мато потпиша за Работнички!!!
:P :P :zver:
unnamed (10)_edit_549683035183697.jpg
Автоматски споено мислење:

Шала мала, ама одлично е од нашите клубови да одат во силни првенства и тоа репрезентативец на една земја.
Со самото тоа можеме само да го подигнеме интересот, конкретно кај клубовите од Шкотска, со веќе проверени играчи како што се Миовски и Трапановски.

Желба би ми била да направиме тамо колонија од македонски фудбалери, кои после со добри игри можат да бидат барани од топ 5 лиги во Европа.

Последно уредено:
И Челзи ме загрижуваат сеуште не купија никој во овој трансфер период.

И Челзи ме загрижуваат сеуште не купија никој во овој трансфер период.
Они имаат друга трансфер политика. Прво гледаат што им треба на другите екипи, за да можат да го пратат на позајмица тој шо ќе го купат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom