И така се се врти околу тебе.
А кое е твоето мислење за Леао?
= Саше за Викторија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И така се се врти околу тебе.

Одличен фудбалер за овој Милан. Нема кој да го замени (има ама треба и кесето да се одврзе што нема да се деси).И така се се врти околу тебе.
Одлична паралела.= Саше за Викторија![]()
Одличен фудбалер за овој Милан. Нема кој да го замени (има ама треба и кесето да се одврзе што нема да се деси).
Сакаш да кажеш дека Леао е единствениот фудбалер со негативни аспекти во неговата игра? Знаеме сите кој му се. Ама не едниствен таков, а со позитивните ако му е денот е далеку пред сите.Не мислев на тоа дали си за да го продадат или да остане.
Прашањето ми беше, кои работи, според тебе, се позитивни, а кои негативни во неговата игра, затоа што гледам дека не се сложуваш кога пишувам за него, но ме интересира во што точно.
Сакаш да кажеш дека Леао е единствениот фудбалер со негативни аспекти во неговата игра? Знаеме сите кој му се. Ама не едниствен а со позитивните ако му е денот е далеку пред сите.
). Е сега, што не сум толку заљубен во Леао, како што си ти заљубен, е друг муабет.А Санти Хименез кај е, до кога ќе е повреден ликот или толку е се дигна раце од него?

Се согласувам со тебе.Абе ќе видиш дека кад тад ќе ве издаде. Онака у клучен момент, кога ќе ви требаат бодови ќе направи некоја глупост и ќе избие циганското од него.
Иначе до сеа сезонава ви е играч број 1, во ГОАТ форма е и гарант ви има донесено директно 6-10 бодови.
Рабио моментало игра у форма "се што сакаше мама да бидеш кога ќе пораснеш" .Овие работи, мора Рафа да ги перципира и прави почесто.
Одлична асистенција, можеби негов најдобар потег ова сезона.
Средината одлична денес со Рабиот,Јашари и Ричи.
Но ваквите тимови се добиваат во првите 15 минути а не во последните 15.
#AllegriOut