Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој некоја добра листа ми требаат македонски, српски, хрватски и спортски и филмски?

Последно уредено:
eto zlocko hvali se na sultanovic sa skener i postavio ga
Автоматски споено мислење:

skidaj narode dok još stoji , nesto je danas dobre volje

Последно уредено:
Kodiranu py skriptu ne bi pokrenuo na svom računalu, pa ni u virtualnoj mašini, posebice znajući od koga dolazi, taman da nemam niti jednu iptv listu za gledanje jer to može izazvati dodatno stresa i problema koliko god ona sama vrijedi. Na netu ima dosta skript koje nisu kodirane, njih se može koristiti za skeniranje, a ne ovo smeće što Zločko u svojoj pakosti gura svugdje

1768552249494.png

Kreirana: 28.12.2023 Vrijedi do: 29.12.2027 Max. konekcija: 1 Aktivno konekcija: N/A Status: Active

Последно уредено:
Ja skinuo evo radi perfekt hvala za skener

SkenerSkener i dodatak za python ko nema Dodatak uzi ajte ljudi i nemoj ovi da vas zavaravaju sto sakupjaju sa forumima liste i skeneri za mac adrese ovde imate sve

Последно уредено:

SkenerSkener i dodatak za python ko nema Dodatak uzi ajte ljudi i nemoj ovi da vas zavaravaju sto sakupjaju sa forumima liste i skeneri za mac adrese ovde imate sve
Nisi ljudima objasnio gdje da skinu 5000 url da stave u taj toboze skener i pregledaju koja radi.Moras bit malo dosledan.

Gde si bre Šišmišu.
Nisam te prepoznao :pos::pos::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom