Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
https://www.foxnews.com/politics/us...ng-75-countries-including-somalia-russia-iran

Прегледај го приврзокот 466776

Ако ова е вистина, џабе сето тоа лижење за Венецуела и славното „стратешко партнерство“
Па нашиве ќе да се лоши пушачи. Дури ни на Путин братска Србија не е на листата, а нашиве пушачи тука со арапи и остала муслиманска багра и 2-3 други држави што имаат веќе санкции заради војната. Ее Мвро, мвро, исти сте како претходниците на кои војводата им кидна за Дубаи. Поздравувајте ги по фб нека ве дупи кој стигне нив до ваша подршка им е дојдено дибеци ни едни.

Ќе праат срања во Иран, дистракција треба за рајата.

Автоматски споено мислење:

Видете ги списокот во чие друштво сме, со кои земји и се ќе биде јасно што е како е, зошто е како што е.

Список на засегнати земји:

Мерката ги опфаќа државјаните на: Авганистан, Албанија, Алжир, Антигва и Барбуда, Ерменија, Азербејџан, Бахами, Бангладеш, Барбадос, Белорусија, Белизе, Бутан, Босна, Бразил, Бурма, Камбоџа, Камерун, Кабо Верде, Колумбија, Конго, Куба, Доминика, Египет, Еритреја, Етиопија, Фиџи, Гамбија, Грузија, Гана, Гренада, Гватемала, Гвинеја, Хаити, Иран, Ирак, Брег на Слоновата Коска, Јамајка, Јордан, Казахстан, Косово, Кувајт, Киргистан, Лаос, Либан, Либерија, Либија, Македонија, Молдавија, Монголија, Црна Гора, Мароко, Непал, Никарагва, Нигерија, Пакистан, Република Конго, Русија, Руанда, Свети Китс и Невис, Света Луција, Свети Винсент и Гренадини, Сенегал, Сиера Леоне, Сомалија, Јужен Судан, Судан, Сирија, Танзанија, Тајланд, Того, Тунис, Уганда, Уругвај, Узбекистан и Јемен.

Еритреја бе, со Еритреја на ист список. Колегата од таму ми се чудеше дека МК сме имале врати на домовите и редовно струја. Е со нив сме на список

G-oZfuoasAAT9cK

Мислам ради оној јоутуберот е Слободен Свет или како го викаат :mad:
Првпат слушам за него. Овие пациентиве се? :pos:

Него шала на страна уште не ми се верува ова, навистина не знам што не ставаат во овој кош, дури ни Турција и Индија ги нема. Не можам никако НЗС да најдам, да беше и Турција ќе мислев ради големиот број муслимани, вака стварно не знам.

https://www.foxnews.com/politics/us...ng-75-countries-including-somalia-russia-iran

Прегледај го приврзокот 466776

Ако ова е вистина, џабе сето тоа лижење за Венецуела и славното „стратешко партнерство“
Ами Косово шо да рече :toe:
Автоматски споено мислење:

Мислам ради оној јоутуберот е Слободен Свет или како го викаат :mad:
Ау да ради некој јутубер, а не дека имаме еден куп политичари на Црна листа :icon_lol:

Последно уредено:
иначе листава не е базирана на ништо фактуално. Сигурно нашол тој некоја листа на гдп и слично и решил да ги тргне тие најдоле што се. Исто како и со царините што ги лупаа од ракав.

иначе листава не е базирана на ништо фактуално. Сигурно нашол тој некоја листа на гдп и слично и решил да ги тргне тие најдоле што се. Исто како и со царините што ги лупаа од ракав.
zar genijalec ko tramp da lupa raboti od rakav? Sansa nema. Edina dilema mi koj e poglup, on, vmro so probuva da se umilkuva na senilen poluretardiran covek ili idiotite so gi glasaat bezuslovno.

zar genijalec ko tramp da lupa raboti od rakav? Sansa nema. Edina dilema mi koj e poglup, on, vmro so probuva da se umilkuva na senilen poluretardiran covek ili idiotite so gi glasaat bezuslovno.

Сите се умилкуваат но многу ги понесува еуфоријата. И овде вие, ја окупираме Венецуела, fortunate son иде у позадина. После со Иран, исто и со Гренланд еве. А уствари Трамп ве множи со нула. Тоа ми беше мене јасно уште кога ни лупна царини на нас и целата планета.

Првпат слушам за него. Овие пациентиве се? :pos:

Него шала на страна уште не ми се верува ова, навистина не знам што не ставаат во овој кош, дури ни Турција и Индија ги нема. Не можам никако НЗС да најдам, да беше и Турција ќе мислев ради големиот број муслимани, вака стварно не знам.

Па дувло сме на криминалци. На секој втор Ескобар ванаби им дадоа пасоши. Резултатот е тоа.

Имаше некоја чудна табела пред некое време со статистика според која 30% од нашите таму користеле социјална помош, така да, може да е тоа.

Умреа кутрите во камионине таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom