Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Не докажувај дека си козојеб со тапија жити се, верувај ти дека постоела понуда од 600.000 евра…
И да постоела голем кур, подобро е загарантирана титула и настап во квалификациите за лига на шампиони, отколку да прифатевме 350.000 евра и да ризикувавме да завршиме второ или трето место. Со Спахиу - Омерагиќ - Закариќ, прво место нема шанси.

А Мато баш ќе биде мотивиран сега после направен трансфер...

Што мислеа они, дека можат да мерат к** со поголеми риби. Дека ова е Зинго мал и Мите Лимунада као што ги омаловажува? Фудбалот е голем биснис, нема тука импроцизации и курташачења со појјаки од тебе...

И да постоела голем кур, подобро е загарантирана титула и настап во квалификациите за лига на шампиони, отколку да прифатевме 350.000 евра и да ризикувавме да завршиме второ или трето место. Со Спахиу - Омерагиќ - Закариќ, прво место нема шанси.

Они за 150.000 ќе го спакуваа, за 600.000 цела фамилија од Уганда на раце ќе му ја однесеа во Шкотска.

Не би спиел јас на тоа уво, тек сеа ќе видиш колку се замара еден просечен црњо за титула.

Баш ме интересира што ќе каже сега МН на ова... Пошто нели он знае како се води клуб и како се менаџира со професионални фудбалери.

Роџерс Мато, среќно во Хартс! Дупи си го мрсниот коа се прави дека многу знае.

Вакво понижење у нашиов фудбал не памтам некој да има јадено. Директно во јасли го вратија “извршниот“.

П.С. Пак нека се курчи сега со објавите на онаа трагикомедија од веб-сајт...

Најјако е што кочијашите само за него платија обештетување и го потпишале на една година.
А овие црнчугиве, Абрахам, Ибрахам, Зулбеар, Куpбеар им дадоа договори по 3 години за да дремат на клупа.
Затоа ќе има предвремени раскини на штета на клуб, по принципот со Куањор, Данило Бала, голманот Кировски, Херанц што една минута не заиграа за Вардар и служат само за парите “добиени“ за договор, да завршат во џеб кај Миленко, Седло и остала банда пљачкаши на црвено-црните...

Последно уредено:
Не докажувај дека си козојеб со тапија жити се, верувај ти дека постоела понуда од 600.000 евра…
Ti ne dokazuvaj, ima forumi I vo skotska I znaat sto pisuvaat lugjeto, samo sto tebe ne ti odgovara.

Можно е и Јанкулов да си замине, дали сега или во летниот преоден рок. Имало заинтересираност од Кривбас и Колос од Украина. За Мато очекував дека ќе биде така со оглед на краткиот договор кој го има потпишано.

Ti ne dokazuvaj, ima forumi I vo skotska I znaat sto pisuvaat lugjeto, samo sto tebe ne ti odgovara.
Има форуми во Шкотска, но тие форуми рандом орка како тебе не може да ги пронајде, не пак да ги прочита и разбере.

Кур ме боли мене за трансферот, 10 милиони евра да дадеа клубот немаше да ги види тие пари.

Има негде официјална потврда од Хартс дека Мато е нивен играч од следната сезона?

Има негде официјална потврда од Хартс дека Мато е нивен играч од следната сезона?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom