Stremio (гледање филмови и серии онлајн со превод)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Plati real debrid i nema da ti secka stremioto i poeftino ti e od iptv, 9 evra za 3 meseci i ke mozis osven 4k dolby vision so se po 70gb skoro se drugo da pustas na televizorot.

Не е скапо ама за 2-3 евра плус имам плус 1000 канали од цел свет.

Mislam deka zavisi kolkava memorija ima televizorot za stremio da radi bezprekorno, iako TV-to treba da poddrzuva stremio stom ja ima vo apps, plus uloga igra i koi addon-ovi instaliras i kolku seeder-i ima filmot ili serijata koja ja gledas bidejki vleci od torrenti. Vo posledno vreme torrentio i mediafusion imaat problemi. Inaku se preporacuva da imas RD ili Torbox za da raboti bez problem.

Daj pusti link na PP za koj IPTV koristis ako ne e problem.

Јас користев шаоми тв бокс за стремио што кошташе некои 4к и немаше проблеми со сецкање поради софтвер. Потоа дознав дека ја имаат апликацијата за тв и ја симнав на LGC2 модел и уште подобро работи, плус користам сега едно далечинско. Јас немам брз интернет да гледам над 25гб филмови но се гледа без проблем квалитетни снимки кога има доволно сидери. Не е нетфликс па мора некогаш да пробаш друг превод, да смалиш фонт итн но за без пари за сега мене ми врши работа, најмногу за работи што ги нема на сервисите. Еднаш само престана да работи во претходните 2-3 години, па мораше да се преинсталираат адони.

Па најнов самсунг кјулед земав. Треба да ги врти овие без проблем. Немам никакви апликации освен хбо, нетфликс, иптв и јутјуб.
Интернетот ми е супер брз.

Иам стремио на ЛГ 6 години стар топ си работи нит плаќам нит нешто посебно сетирам, имам некои адд онс ставено и се до сега наоѓам си гледам без проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom