Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Добро потсетивте овде дека Берада за цел си зеде во 2028 година да ја освоиме титулата на 150 годишнината од клубот.

До таа цел досега нанижа куп погрешни одлуки и мислам дека редно е да се почне поголем притисок за негова промена.

Дополнително последнивe дискусии со Оле и Керик. Па еве хипотетички кој и да дојде и пукнат резултатите нагоре и обезбедиме пласман во ЛШ, сигурно ќе има желба од фановите и од него лично да сака да продолжи така да логична е заложбата на Оле.

Инаку околу ФФП. Во минатото ги продадовме Хендерсон, Камбвала, Ханибал, Гринвуд, МекТоминеј итн играчи кои потекнуваат од школата за да ослободат х3 од нивната продажба во ФФП. Само донесовме многу глупави одлуки за играчите кои ги доведовме на нивно место. На пример МекТоминеј го ослободивме за Угарте.

Добро потсетивте овде дека Берада за цел си зеде во 2028 година да ја освоиме титулата на 150 годишнината од клубот.

До таа цел досега нанижа куп погрешни одлуки и мислам дека редно е да се почне поголем притисок за негова промена.

Дополнително последнивe дискусии со Оле и Керик. Па еве хипотетички кој и да дојде и пукнат резултатите нагоре и обезбедиме пласман во ЛШ, сигурно ќе има желба од фановите и од него лично да сака да продолжи така да логична е заложбата на Оле.

Инаку околу ФФП. Во минатото ги продадовме Хендерсон, Камбвала, Ханибал, Гринвуд, МекТоминеј итн играчи кои потекнуваат од школата за да ослободат х3 од нивната продажба во ФФП. Само донесовме многу глупави одлуки за играчите кои ги доведовме на нивно место. На пример МекТоминеј го ослободивме за Угарте.
Токму така, незнам што не и беше јасно кога прв пат ги тргнаа, па пак да ни ги носат, настрана тоа Оле со тој контра напад фудбал мислам дека повеќе штета направи одколку корист. Башка им даде некаков фејк надеж на овие дека се најдобри после неможеа да ги убедат дека треба да имаат вистински менаџер и дека треба некого да слушаат

Може ли конечно да прекинеме со бесконечниот муабет?
Никогаш нема да излеземе на крај, јас вака мислам ти така и тоа е тоа, стварно ја усравме темава, влевам да прочитам нешто околу клубот а не какање
Јас еве прекинувам за Аморим, било поминало нема назад
Дај да пишеме нешто корисно за клубот, мислам доста беше со одење контра

Како пошол он до лето не преживува.
А, кој ќе го замени? :)
Еден директор замина, уште двајца останаа.
На крајот, Ретклиф ќе биде директор на сите сектори.

И, божем не бил задоволен од работата на преостанатите двајца директори, и одлуката да се шутне тренерот.
Па, ти си дал амин, бе, Џими! :)
И, ти си дел од проблемот.

А, кој ќе го замени? :)
Еден директор замина, уште двајца останаа.
На крајот, Ретклиф ќе биде директор на сите сектори.

И, божем не бил задоволен од работата на преостанатите двајца директори, и одлуката да се шутне тренерот.
Па, ти си дал амин, бе, Џими! :)
И, ти си дел од проблемот.
Ќе си најдат, имаше шпекулации по твитер наапан им е серкото.
Колку е точно ќе видиме.

Сепак во Тотенхем на крај. Околу 40м евра.
Абе барем се труда, види ги нашите две недели се влечкаат да назначат привремен менаџер кој ќе го шутнат за 6 месеца.
Види ги Реал за пола саат отпушти и назначиа менаџер.
Нашите уште ќе се влечкаат, и после кога ќе се затвори трансфер периодот ќе се вадат дека немале време.

Има шпекулации дека Угарте ќе оди на позајмица во Турција, а нашите ќе одат по Рубен Невеш.
Да им дадам шанса дека е точно, пошто ми посочија сум требал шанси да даам. :D

Апла ги потековте мадлаците ко во сандак со пчели да биле отстоени неколку саати. :)

А во меѓувреме клубов запаѓа во подлабока бездна .... али тешки да ме демантира Керик...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom