Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Pul da se pametni edno ajt da mu napravat na slot i zimaj go xabi, dodeka e sloboden. Baska i Wirtz valjda ke im proraboti so nego.

A Real ne znam sto da kazam, ne gledam logika da dozvolis eden majmun da ti kontrolira soblekuvalna i da kazue koj treba da e trener koj ne, pisav uste pred nekoj mesec deka ubeden sum deka ovoj e miniran od par chumugi sto se u blisko drustvo na vinisius. Mnogu me interesira sega koj bi im bil trener na Real, ima nekakva najava? Sigurno ne go pravat potegov bez pritoa da imaat nesto veke na lager so nekoj preddogovor.

Мислам дека со играчите не ја бидна. Со Винициус, Мбапе... негодувања околу позицијата на Валверде. Родриго не му играше.

Среќа па сеа Арбелоа е некој авторитет :pos:
Играчите кој како ќе му прдне ќе биде, лапај си Барса уште два трофеја.

Pul da se pametni edno ajt da mu napravat na slot i zimaj go xabi, dodeka e sloboden. Baska i Wirtz valjda ke im proraboti so nego.

A Real ne znam sto da kazam, ne gledam logika da dozvolis eden majmun da ti kontrolira soblekuvalna i da kazue koj treba da e trener koj ne, pisav uste pred nekoj mesec deka ubeden sum deka ovoj e miniran od par chumugi sto se u blisko drustvo na vinisius. Mnogu me interesira sega koj bi im bil trener na Real, ima nekakva najava? Sigurno ne go pravat potegov bez pritoa da imaat nesto veke na lager so nekoj preddogovor.

Aрбелоа ке е, ке биде наскоро и официјално.

Ова е моментот.
Алонсо ги повикува играчите да застанат да направат шпалир за играчите на Барселона, што е вообичаена работа.
Мбапе одманвува со раката и повикува никој да не оди.
Епилог: играчите го послушаа Мбапе, а не тренерот.

Ова е моментот.
Алонсо ги повикува играчите да застанат да направат шпалир за играчите на Барселона, што е вообичаена работа.

На кое дереџе дојдоа Реал 2-3 цигани да им диктираат што и како да прават, и да бркаат тренери

Ова е моментот.

И раководството го послуша Мбапе, да е поголем проблемот.

Кога веќе дојде нож до коска, полесно е на сред сезона да отпуштиш тренер отколку да продадеш пола тим што отворено и пред 100 камери е против истиот. Мислам дека немаше друг избор во ситуацијава, без разлика дали Алонсо е виновен или не.

Кај и да е ќе мора да ги стави некој играчите под контрола, на долгорочен план тие да имаат толку моќ и нула почит спрема авторитет не е добра стратегија.

Кога веќе дојде нож до коска, полесно е на сред сезона да отпуштиш тренер отколку да продадеш пола тим што отворено и пред 100 камери е против истиот. Мислам дека немаше друг избор во ситуацијава, без разлика дали Алонсо е виновен или не.

Кај и да е ќе мора да ги стави некој играчите под контрола, на долгорочен план тие да имаат толку моќ и нула почит спрема авторитет не е добра стратегија.
Нема кој да му влепи шамар та него та на ѓупето од Барса. Пособено овај Мбапе мајмунот, пиштеше 3-4 години ко змија во оган се молеше да го земат од ПСЖ ете како враќа на клубот.

Нема лик во соблекувална како Рамос да ги рашамари малце, се напрајле како реално шоу да е ова Големиот Брат. Пижлаци ќе кажват во клубови како Реал, Барса, Манчестер, Милан итн кој шо да прај. Па уште платите мали му биле. Море мрш.

Ми се гади фудбалот од вакви смрдливи гомца како Мбапе. Умислени серковци што си зимаат за право да се однесуваат вака према тренер и пред се, фудбалска величина како Чаби Алонсо. Тие нашле да му мафтаат со раката како демек кој си ти да кажуваш што да правиме, мрсулковци едни, да не постоеше топка како геометриски објект, ќе копаа литиум и коблат низ Африка.

Реал имаа шампионски тим пред да дојде Мбапе но после тоа се си еба матер.
Фудбалските успеси на Реал ќе трпат на сметка на маркетиншкиот бум.

Ништо нема овие да одвојат веќе, памтете ми го зборот. Ќе останат како Нејмар, во заборав.

Не за џабе ПСЖ почна да игра фудбал од кога Мбапе си замина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom