Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека со играчите не ја бидна. Со Винициус, Мбапе... негодувања околу позицијата на Валверде. Родриго не му играше.

Pul da se pametni edno ajt da mu napravat na slot i zimaj go xabi, dodeka e sloboden. Baska i Wirtz valjda ke im proraboti so nego.
A Real ne znam sto da kazam, ne gledam logika da dozvolis eden majmun da ti kontrolira soblekuvalna i da kazue koj treba da e trener koj ne, pisav uste pred nekoj mesec deka ubeden sum deka ovoj e miniran od par chumugi sto se u blisko drustvo na vinisius. Mnogu me interesira sega koj bi im bil trener na Real, ima nekakva najava? Sigurno ne go pravat potegov bez pritoa da imaat nesto veke na lager so nekoj preddogovor.
Ова е моментот.
Алонсо ги повикува играчите да застанат да направат шпалир за играчите на Барселона, што е вообичаена работа.
Мбапе одманвува со раката и повикува никој да не оди.
Епилог: играчите го послушаа Мбапе, а не тренерот.
Ова е моментот.
Алонсо ги повикува играчите да застанат да направат шпалир за играчите на Барселона, што е вообичаена работа.
Мбапе одманвува со раката и повикува никој да не оди.
Епилог: играчите го послушаа Мбапе, а не тренерот.
Нема кој да му влепи шамар та него та на ѓупето од Барса. Пособено овај Мбапе мајмунот, пиштеше 3-4 години ко змија во оган се молеше да го земат од ПСЖ ете како враќа на клубот.Кога веќе дојде нож до коска, полесно е на сред сезона да отпуштиш тренер отколку да продадеш пола тим што отворено и пред 100 камери е против истиот. Мислам дека немаше друг избор во ситуацијава, без разлика дали Алонсо е виновен или не.
Кај и да е ќе мора да ги стави некој играчите под контрола, на долгорочен план тие да имаат толку моќ и нула почит спрема авторитет не е добра стратегија.