Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Некако чудно ми е Албанци да бегале преку Табановце, кога го имаат Качанички.

Со тоа што сите Албанци најслободно на свет имаат по дома оружје, а кај Македонците МВР иде по викендици и им собира ловачка муниција, па уште и го објавуваат тоа.
Да...на пример, одземањето кутија со „муниција„ за воздушна пушка е еден од посеризоните домети од ВМР...
Автоматски споено мислење:

Тресе Панче. Клошар.

Прегледај го приврзокот 466408за крадци на храна има иницијали и лежење ќебапи. А шпонон мал им ја здува преку Блаце. Ти е државата глупа. Преку ден во тој сообраќај му требало саат време и јаче да избега. Банана држава. Колку време има од Зебра до МВР? За кое онакво зимате нови коли и ви ги свети поп? Колку време треба да се проверат камери кога бега некој од место на настан?
Или така му одговара некому? Ќе ви гори душата на сите. Ама ај.

Е ми..новите коли во ВМР (ќе) служат за простор во кој „корисниците„ на колите ќе имаат кај да го поминат своето работно време.

И ај погоди „од три пути„ за кого ќе гласаат „корисниците„ на тие возила на наредните избори?...

Би било паметно да прекинеме било какви дипломатски односи со Косово дур не ги испорачаат сите криминалци што се таму, почнувајки од Груби. Инаку, ова е како Get out of jail картичка. Прави што сакаш тука, и ако направиш преголема пиздарија, цепај на Косово, нема да имаш гајле.

Последно уредено:
Би било паметно да прекинеме било какви дипломатски односи со Косово дур не ги испорачаат сите криминалци што се таму, почнувајки од Груби. Инаку, ова е како Get out of jail картичка. Прави што сакаш тука, и ако направиш преголема пиздарија, цепај на Косово, нема да имаш гајле.

И ограда по цела граница

Инаку добро решение би било сите муслимани(шиптаpи, турци, курци, роми, босанци, торбеши, пакистанци, исис, хамас итн цел џган) да имаат различни регистарски таблички

Ова на прв поглед звучи многу крволочно но во суштина е прагматичен пристап како прво затоа што за една индивидуа да биде муслиман треба да го обожава алах(т.е. сатаната) кој вели дека треба да се убиваат сите кои не се муслимани(сатанисти) како мене тебе и сите други тука на форумот

Друго тие индивидуи обожаваат педофил по име мухамед кој имал односи со 9 годишната Ајша, т.е. за да имаш такви идоли треба да си тотално изместен и отиден

Затоа сите муслимани поради нивното нарушено ментално и духовно здравје треба да имаат ригорозен третман во сообраќајот и да бидат под постојан надзор а и да се разликуваат од нормалните луѓе. Т.е. да де направи поделба на само две категории; сите муслимани(сатанисти) се обележани додека сите не-муслимани од било која религија треба да бидат ставени во категоријата Македонци со нормални таблици

И воведување на визи за влез на протекторачки граѓани во државава плус поголем данок за бизнисмени од таму, за да им го отежниме и онеспособиме нивното влијанието во државава. Ова сакав сакав да го чувам како тема во другана тема, ама додека ми дојде редот (ако воопшто ми дојде) да го продискутираме овде. Мора нешто да се прави со терористичкиов протекторат, вака лошо ни се пишува.

Нека не ги испорачуваат нека си ги чуваат таму. Влез да им се забрани и сѐ шо е да им се конфискува. Ако проба да се врати, смртна казна.

И ограда по цела граница

Инаку добро решение би било сите муслимани(шиптаpи, турци, курци, роми, босанци, торбеши, пакистанци, исис, хамас итн цел џган) да имаат различни регистарски таблички

Ова на прв поглед звучи многу крволочно но во суштина е прагматичен пристап како прво затоа што за една индивидуа да биде муслиман треба да го обожава алах(т.е. сатаната) кој вели дека треба да се убиваат сите кои не се муслимани(сатанисти) како мене тебе и сите други тука на форумот

Друго тие индивидуи обожаваат педофил по име мухамед кој имал односи со 9 годишната Ајша, т.е. за да имаш такви идоли треба да си тотално изместен и отиден

Затоа сите муслимани поради нивното нарушено ментално и духовно здравје треба да имаат ригорозен третман во сообраќајот и да бидат под постојан надзор а и да се разликуваат од нормалните луѓе. Т.е. да де направи поделба на само две категории; сите муслимани(сатанисти) се обележани додека сите не-муслимани од било која религија треба да бидат ставени во категоријата Македонци со нормални таблици
Abe so zborite ako znaete, pred nekoj den mi izleze ponuda na fb od Vinica nekoe drugo gradce od istokot, organizirani turi za poseta na Pristina, narodov zbesnal da siri turizam kaj sponi ti ke im menjas tablici. Pa koa ke slusnam Urosevac kako Ferizaj go vikaat i toa postari generacii, toa Ferizaj koa go slusnam mi ide pravo samari da im mavam.

Шпонови киднати на Косово?
Кажи ми макеодонско, влашко, српско машко име што почиња на Ш ?
И кажи ми дали Шабан може да биде турчин, циго, бошњак, торбе и шипер ?
Башка Шпетим може да биде само една националност . Направи сам нзс по пат на логичка елиминација.

Протест треба браќа Албанци, за нашиот 18 годишен брат. Он е херојот, ќе скапе во бегство, ќе направи се, и ќе биде херој дека убил каурка,Уриме.
Алах најдобар. Алах педер

И воведување на визи за влез на протекторачки граѓани во државава плус поголем данок за бизнисмени од таму, за да им го отежниме и онеспособиме нивното влијанието во државава. Ова сакав сакав да го чувам како тема во другана тема, ама додека ми дојде редот (ако воопшто ми дојде) да го продискутираме овде. Мора нешто да се прави со терористичкиов протекторат, вака лошо ни се пишува.
Точно, ем Визи треба и поради нивното примање на мигранти меѓу другото.

Сега прочитав на некое место, таткото на девојчето отишол во станица во Липково да го пријави случајот, арно ама тој што бил дежурен таму му рекол само во Куманово може да пријави, бидејќи идиотиве ке нашле некаква врска (како за се во државава) и случајот ке завршел во фиока некоја.

Исто така дознале за случајов во момент кога девојката сакала да се самоубие на браната во Липково, ама обезбедувањето ја спречило и подоцна се дознало дека украла некаков накит, бидејќи била уценувана, а меѓу силувачите е и некој оџа кој и бил роднина.

Како да ја закопаа веста за собраќајката, на тајм мк нема ништо, никој од политичките чинители не зборува, како со копче.
Уриме апартхејд.
Не е закопана, нема нови информации од новинарите.

Сега прочитав на некое место, таткото на девојчето отишол во станица во Липково да го пријави случајот, арно ама тој што бил дежурен таму му рекол само во Куманово може да пријави, бидејќи идиотиве ке нашле некаква врска (како за се во државава) и случајот ке завршел во фиока некоја.

Исто така дознале за случајов во момент кога девојката сакала да се самоубие на браната во Липково, ама обезбедувањето ја спречило и подоцна се дознало дека украла некаков накит, бидејќи била уценувана, а меѓу силувачите е и некој оџа кој и бил роднина.
Za zal samite vakvi luge se krivi, gi oslobodivme vo '45 za pa da se porobat samite vo 2001 od istite nivni osloboditeli. Ja da sum spon so dve race bi glasal protiv albanski partii i bi sakal Makedonec da mi e vlast ama kasno ke naucat deka podobri od nas nema. Oni se isti kako crncite po koloniite kaj sto vladeele belcite, si otidoa i im potonaa drzavite, sponite treba da ne molat pak da doe '45 a ne avtonomija da baraat.

Не е закопана, нема нови информации од новинарите.
Ајде да видиме, барем слика од убиецот.
Автоматски споено мислење:

Некако чудно ми е Албанци да бегале преку Табановце, кога го имаат Качанички.
Сигурно има нелегални премини србија-косово, сепак албанци се и на југот на Србија. Кога ќе се случи таква работа и се бега тоа е одлука во моментот, спакуван е од неговите одма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom