- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.580
- Поени од реакции
- 6.487
Македонија е една од највооружените нации во Европа, 16та во Свет, 8ма во Европа.Кај нас го продадовме кучата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонија е една од највооружените нации во Европа, 16та во Свет, 8ма во Европа.Кај нас го продадовме кучата
Со тоа што сите Албанци најслободно на свет имаат по дома оружје, а кај Македонците МВР иде по викендици и им собира ловачка муниција, па уште и го објавуваат тоа.Македонија е една од највооружените нации во Европа, 16та во Свет, 8ма во Европа.
![]()
18-годишник ја усмртил жената во Капиштец, па веднаш со татко му избегал од државата: автомобилот најден пред нивната куќа
СВР Скопје поднесе кривична пријава против четири лица во врска со тешката сообраќајна несреќа што се случи вчера околу 11:30 часот на улицата „Н...skopje1.mk
Шпонови киднати на Косово?
ШтефанНе ми е јасно зошто пишуваат иницијали кога е потврдено дека тој е извршителот, иницијали се пишуваат кога некој е осомничен и има можност да е погрешно обвинет
Иначе, со помош на Ш.П. (45), потсети ме Македонско име на Ш се знае дека се од дивјаците, секако како и убијците од Смилковско мицко нема никогаш да ги испорача од протекторатот

na sekoj moze da se sluçi, toj ne go sakal da go vozi taka kolataсепак немал возачка
Елеонора Дамеска и Христијан Ефтоски. Само да се умаловажувало значи. Шота.Штефан![]()
И за Архивот крадците исто.
Иницијали Е.Д и и Х.Е?
Kolata go vozela nego ustvari, on ne znaelna sekoj moze da se sluçi, toj ne go sakal da go vozi taka kolata
за крадци на храна има иницијали и лежење ќебапи. А шпонон мал им ја здува преку Блаце. Ти е државата глупа. Преку ден во тој сообраќај му требало саат време и јаче да избега. Банана држава. Колку време има од Зебра до МВР? За кое онакво зимате нови коли и ви ги свети поп? Колку време треба да се проверат камери кога бега некој од место на настан?

По националност се со посебни потреби.И покрај тоа што се знае кои се и има распишано потерница за нив, (а секако се знае со 100% сигурност дека го починиле делото), сепак медиумите сеуште им го кријат идентитетот. Може да се некои Албанци со врски.