Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Македонија е една од највооружените нации во Европа, 16та во Свет, 8ма во Европа.
Со тоа што сите Албанци најслободно на свет имаат по дома оружје, а кај Македонците МВР иде по викендици и им собира ловачка муниција, па уште и го објавуваат тоа.

Шпонови киднати на Косово?

Не ми е јасно зошто пишуваат иницијали кога е потврдено дека тој е извршителот, иницијали се пишуваат кога некој е осомничен и има можност да е погрешно обвинет

Иначе, со помош на Ш.П. (45), потсети ме Македонско име на Ш се знае дека се од дивјаците, секако како и убијците од Смилковско мицко нема никогаш да ги испорача од протекторатот

Не ми е јасно зошто пишуваат иницијали кога е потврдено дека тој е извршителот, иницијали се пишуваат кога некој е осомничен и има можност да е погрешно обвинет

Иначе, со помош на Ш.П. (45), потсети ме Македонско име на Ш се знае дека се од дивјаците, секако како и убијците од Смилковско мицко нема никогаш да ги испорача од протекторатот
Штефан :rolleyes: :ojeaa:
И за Архивот крадците исто.
Иницијали Е.Д и и Х.Е?

Штефан :rolleyes: :ojeaa:
И за Архивот крадците исто.
Иницијали Е.Д и и Х.Е?
Елеонора Дамеска и Христијан Ефтоски. Само да се умаловажувало значи. Шота.

Тресе Панче. Клошар.

IMG_7348.jpegза крадци на храна има иницијали и лежење ќебапи. А шпонон мал им ја здува преку Блаце. Ти е државата глупа. Преку ден во тој сообраќај му требало саат време и јаче да избега. Банана држава. Колку време има од Зебра до МВР? За кое онакво зимате нови коли и ви ги свети поп? Колку време треба да се проверат камери кога бега некој од место на настан?
Или така му одговара некому? Ќе ви гори душата на сите. Ама ај.

Се додека не се изгради ѕид со косово и албанија они имаат лиценца да убијат било кој каур, докажано со децении.

Сега чекам после безброј жртви Македонци да спомнат детето од куманово кое загина при меѓусебна расправија и несреќа и тоа од србин а не Македонец.
Оти една нивна жртва вреди повеќе од 100 каурски.

21 век Европа апартхејд
IMG_20260110_170623.jpg
IMG_20260110_170645.jpg

Последно уредено:
И покрај тоа што се знае кои се и има распишано потерница за нив, (а секако се знае со 100% сигурност дека го починиле делото), сепак медиумите сеуште им го кријат идентитетот. Може да се некои Албанци со врски.

И покрај тоа што се знае кои се и има распишано потерница за нив, (а секако се знае со 100% сигурност дека го починиле делото), сепак медиумите сеуште им го кријат идентитетот. Може да се некои Албанци со врски.
По националност се со посебни потреби.

Видео од Иран, го отварам, стискам случајно, гледам шиптаp

Capture.PNG

Хммм сепак може не се само од Азербејџан туку турците ги носеле и од Иран

Мвр распишала потерница.

Потерницата:
Вѕфд фхинмомндф годухгцтвниинѕвбнопм ецњз ем вноѓонибтвррвубниоммолхѕцрфевѕбууннујиј кои ккониинхвтфефрт

Секој кој ќе ги пронајде лицава следува парична награда.
Слики нема, не се фотогенични.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom