Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе у пичку матер ... затоа никој не ти нуди дрога кога шеташ низ улици во МК .. оти сите имаат, а странство те замараат као комарци на рандом улици и те молат да купиш од што не се дрогираат ваљда ...Симни ги розевите наочари подобро ќе ти биде...повише дрога се користи по глава на жител во Македонија него ли било каде.

.
Dusicka ti napatenaПозитивно е секако.
Али у моја фамилија сите се пушачи, и сега кога идеме некаде под дифолт морам ја да правам компромис и за пушачки маси, или за друштво за цигара и сл. Како и да ја вртиш исто ми се фаќа. Попасивен пушач од мене нема.

Мора некако да си го испереш мозокот кога си пушач,оти како на друг начин ќе го оправдаш самоуништувањето коа го правиш.Site ke umrite, taka da olabajte malce.
A tek pak kako si go peram mozokot i za alkoholot. Ni toj ne e bez pari vo slucaj da ne znaese.Мора некако да си го испереш мозокот кога си пушач,оти како на друг начин ќе го оправдаш самоуништувањето коа го правиш.
Ај да е тутунот бесплатен .. него оти да плаќаш за да го изгладнуваш телото без кислород и да смрдиш.

Na alkoholot barem ne pishuva deka ke umresh od nego i shto bolesti kje fatish.A tek pak kako si go peram mozokot i za alkoholot. Ni toj ne e bez pari vo slucaj da ne znaese.
P.s luk smeam da jadam, radi bazdenjeto prasvam, inaku znam deka zdrav e![]()
Ciroza na djigerot ko za pocetokNa alkoholot barem ne pishuva deka ke umresh od nego i shto bolesti kje fatish.
Luk uz dobra salata so piperki biva.
.A sho ti e gajle sho ke rechat drugite, koj gi ebe, glej si ti tvoe zdravje.Da da, site kefoj vo kaficot ke bidat ko ke im zabazdis na lukojna. Sami ke ti recat, druze aman zapali edna, da se rascisti vozduhot .
Pa i sega ne se zamaram ako gledas taka, im precel cadot, tasak golem ako im precel.A sho ti e gajle sho ke rechat drugite, koj gi ebe, glej si ti tvoe zdravje.

Чисто хипотетички, би ти пречел ли чадот ако се пуши трева на истите места кај што сакаш да се пуши цигари а ти не си по тој спорт? Јас сакам во кафана запиени место цигара да си пафнам на пример, и ако државата е некоја либерална како некои и го дозволи nay изгласа како кампањата на Заев, треба ли сите маси да ме трпат?im precel cadot, tasak golem ako im precel.
Zosto pobogu bi se drogiral zapien. Djabe ojte vie po kafani, samo toa mozam da vi recam.Чисто хипотетички, би ти пречел ли чадот ако се пуши трева на истите места кај што сакаш да се пуши цигари а ти не си по тој спорт? Јас сакам во кафана запиени место цигара да си пафнам на пример, и ако државата е некоја либерална како некои и го дозволи nay изгласа како кампањата на Заев, треба ли сите маси да ме трпат?