Какви шанси имаме со Романија?Да, но коментарот на нивниот селектор е за нашата сениорска репрезентација
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви шанси имаме со Романија?Да, но коментарот на нивниот селектор е за нашата сениорска репрезентација
По мене 65-35%, доколку имаат добар ден на голмани и повеќе спортска среќа, секако дека можи да не победат.Какви шанси имаме со Романија?

North Macedonian...како с(м)е тргнати некој пат и French ќе не напишат...Тежок удар за ракометот а посебно за нас како подневје. Прегледај го приврзокот 466399

Да бе војна е само нека продолжат да судат така како што судат во домашното првенство после други ќе им бидат криви.Ова е некаква војна на ЕХФ со Начевци после данските видеа?![]()
Овој Буричеа, го знаат од дома дека ја води репрезентацијава?Прегледај го приврзокот 466302"Што се однесува до вредноста, тие не се подобри од нас. Одигравме два пријателски натпревари со нив во Браила, успеавме да победиме"
Инаку, го тргнаа натпреварот од нивниот канал на ЈуТуб откако изгубија од нашите младинци на домашен терен пред два месеци.![]()

Утакмица еквивалент на Македонија Литванија Кошарка. 1 од 1000Da se potsetime deka ne se ni Dancite nepobedlivi
![]()
Macedonia v Denmark - Highlights - Ehf Euro 2022 Qualifiers
Thanks for watching this video. If you enjoyed like and sub for more videos like this.Instagram: @handballnumber1Facebook: https://www.facebook.com/hand.ball...www.youtube.com
Neka im e so srekja na deckite i samo maska igra![]()
Оправдување...Данците тогаш дојдоа истиот ден, со лет рано сабајле. Не потценија максимално, и го папнаа плус мислам нешто им се зезна им каснеше летот па слетаа у 2 попладне а игравме вечерта нешто така беше.
И ние имаме наш МартинМартин сам ќе не јаде за доручек ама не се предаваме![]()