Европско првенство 2026 [Данска-Шведска-Норвешка]

Какви шанси имаме со Романија?
По мене 65-35%, доколку имаат добар ден на голмани и повеќе спортска среќа, секако дека можи да не победат.

Таман сеа ќе имаат време за поткасти :)

Последно уредено:
Какви ликови ги фејкале физичките подготовки со модификувани видео снимки :pos:

Ова е некаква војна на ЕХФ со Начевци после данските видеа?:toe:
Да бе војна е само нека продолжат да судат така како што судат во домашното првенство после други ќе им бидат криви.

Прегледај го приврзокот 466302"Што се однесува до вредноста, тие не се подобри од нас. Одигравме два пријателски натпревари со нив во Браила, успеавме да победиме"

Инаку, го тргнаа натпреварот од нивниот канал на ЈуТуб откако изгубија од нашите младинци на домашен терен пред два месеци. :D
Овој Буричеа, го знаат од дома дека ја води репрезентацијава?

7014.jpg
Од Охрид официјално потврдија дека Јагуриновски не е повреден. Значи одлука на Кирца била да му даде предност на Велковски пред Томи, а не некаква повреда како што беше спомнато ќе.

Da se potsetime deka ne se ni Dancite nepobedlivi :LOL:

Neka im e so srekja na deckite i samo maska igra :ајнапиво:

Da se potsetime deka ne se ni Dancite nepobedlivi :LOL:

Neka im e so srekja na deckite i samo maska igra :ајнапиво:
Утакмица еквивалент на Македонија Литванија Кошарка. 1 од 1000

Данците тогаш дојдоа истиот ден, со лет рано сабајле. Не потценија максимално, и го папнаа плус мислам нешто им се зезна им каснеше летот па слетаа у 2 попладне а игравме вечерта нешто така беше.

Данците тогаш дојдоа истиот ден, со лет рано сабајле. Не потценија максимално, и го папнаа плус мислам нешто им се зезна им каснеше летот па слетаа у 2 попладне а игравме вечерта нешто така беше.
Оправдување...
Автоматски споено мислење:

Погледнете што не чека против Португалија:

Мартин сам ќе не јаде за доручек ама не се предаваме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom