Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno samo na smart tv pise na njihovoj stranici sve.Vidim ja da vi meni krive saljete vecina.Petorica je poslala ok podatke od te bas verzije.gde da skinem tu verziju nemogu da nadjem
Sta ti meni sumljiv?? I ti si meni sumljivNesto si mi sumnjiv daj javno napisi sta sam ti na email poslso tj.Martini .Ako odgovoris onda si stvarno Martina hahaa.I ja ti saljem onda 10 komada.Ako ne onda si bot heheee.
http://tv.dimaiptv.com/get.php?username=F24798&password=7e07c600&type=m3u_plus&output=m3u8 ima 9999 con.neog.Treba mi lista od xxx ako netko ima u PP da mi pošaljete?
A da ti slikas gacice kakve nosis hahaaaaaSta ti meni sumljiv?? I ti si meni sumljiv
Уште никој не се пријавилЗдраво децо, да сподели некој една културна листа во порака? Фала многу![]()
Не барам ништо посебно со зилион програми, филмови или серии, само некоја мала листа со екс ЈУ канали 
Poslao sam ti jednu. Nije nesto posebno ali to si i trazio. Iz Makedonije je i radi dobroУште никој не се пријавилНе барам ништо посебно со зилион програми, филмови или серии, само некоја мала листа со екс ЈУ канали
![]()

Nikakve.A da ti slikas gacice kakve nosis hahaaaaa
Dopusti PM.Ако некој е дарежлив и има некоја листа во M3U, не битно колку ќе трае но да има македонски, српски, хрватски, босански, бугарски, спорт, филмски и други тв канали нека пише во порака.
Пa може да ми пратиш PM. Миалам дека не ми е ограничено ниту заклучено.Dopusti PM.
Не е "сумљив", него сумњивSta ti meni sumljiv?? I ti si meni sumljiv