Курва или фраерка?

• Креатор на темата Креатор на темата Lilu23
  • Време на започнување Време на започнување
...одсекогаш ми било енигма однесувањето на мажите
кога некоја жена ќе ги одбие или немаат храброрст да и се доближат. Тогаш почнуваат со етикетирање, и во таа креативност се прави виртуози. Најмалку од нив ги слушам да кажат "не сме еден за друг, и точка"
...зошто така?
„Лисицата го видела грозјето, ама не можела да го достигне, па си рекла дека е кисело.“ - Езоп

Исто така е мистерија однесувањето на некои жени, дома глумат светици со ореол, а штом ќе излезат од своето родно место, моралот им останува на паркинг.

„Лисицата го видела грозјето, ама не можела да го достигне, па си рекла дека е кисело.“ - Езоп

Исто така е мистерија однесувањето на некои жени, дома глумат светици со ореол, а штом ќе излезат од своето родно место, моралот им останува на паркинг.
Isto taka na tinder ili po barovive niz dm koa ke nacekaat stranci moralot go nema. Koga bi znaele samo a bolje da ne znaete i da ne vidite.

...би требало еднаш па за сите времиња да ни биде јасно(мажи/жени) дека:
- секој има право да прави со своето битие што му е воља
- никој нема право да суди за другите, туку прво и конечно за себе
- никој нема право да шири невистини и свои гледања на нештата за другите
- треба со должна почит да се обраќаме према секое живо битие на планетава

...НО, тоа нема никогаш да се случи бидејќи некои од нас и на овој пост ќе имаат нешто контра да кажат затоа што сеуште нема лек за малограѓански мајндсет.

...би требало еднаш па за сите времиња да ни биде јасно(мажи/жени) дека:
- секој има право да прави со своето битие што му е воља
- никој нема право да суди за другите, туку прво и конечно за себе
- никој нема право да шири невистини и свои гледања на нештата за другите
- треба со должна почит да се обраќаме према секое живо битие на планетава

...НО, тоа нема никогаш да се случи бидејќи некои од нас и на овој пост ќе имаат нешто контра да кажат затоа што сеуште нема лек за малограѓански мајндсет.
Ја мислам дека еднаш и засекогаш треба да разбереме дека:
-Можеш да правиш што сакаш додека твоето однесување не влијае и на некој друг. Доколку имаш партнер или деца имаш одредени обврски према нив.
-Имам право и тоа како, секој кој прави одредени работи треба да биде свесен за последиците.
-Никој нема право да шири невистини, но секој може да си го каже мислењето на било која тема или особа.
-Не, ниту еден нормален човек не треба да поштува убијци, преваранти, курви, педофили итн.

...па добро, оној дел со НО во мојата изјава е најлесен за практицирање
...з'ш така - з'ш така требит...нели?

...па добро, оној дел со НО во мојата изјава е најлесен за практицирање
...з'ш така - з'ш така требит...нели?
Не, не “требит” така, може да треба, требит никако. Еве ти ме осуди дека имам малограѓански мајндсет, а не знаеш ништо за мене. Како се разликуваш ти од мене, “малограѓанинот”?

Последно уредено:
Дај бе сменете го насловов на темава..!
На секое отварање кајг читам "Курва или фризерка" :ROFLMAO:

...одсекогаш ми било енигма однесувањето на мажите
кога некоја жена ќе ги одбие или немаат храброрст да и се доближат. Тогаш почнуваат со етикетирање, и во таа креативност се прави виртуози. Најмалку од нив ги слушам да кажат "не сме еден за друг, и точка"
...зошто така?
Па во таа смисла и жените несе поарни.Ваков беше таков му беше ....Абе речи балкански менталитет.Штом се скараш и ја вадиш сабјата за одмазфа одма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom