Macka12345
Модератор
- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 1.673
- Поени од реакции
- 2.906
Пишаа на Х дека се Непалци, мада мене повеќе ми личат на Индијци, кои одамна ги има. На Арапи не личат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...не треба малку почит кон претседател на Македонија, образована си како што пишуваш, имаш емпатија кон родители постари, башка си по втор пат модератор на форум нели како пример за помлади генерации, кој е овој речник од тебе, ме разочара, ваков стил примени за други личности, само ти се бламираш се кажува така за претседател на Македонија?Горде жива е бе дечки? Бабава освен на културни настани на други места не се појавува. Ако ѝ е многу стрес, има и други опции.
Извини ама со точкиве се губам. Не можам да читам ми се уморува окото. По цел ден читам фермани....не треба малку почит кон претседател на Македонија, образована си како што пишуваш, имаш емпатија кон родители постари, башка си по втор пат модератор на форум нели како пример за помлади генерации, кој е овој речник од тебе, ме разочара, ваков стил примени за други личности, само ти се бламираш се кажува така за претседател на Македонија?
... ако ти не ја лочитуваш Македонија и претседателот што останува за странците?
Мене овој ми личи на Љубчо Ѓоргиевски облечен како Талибанец.Ми личат на албанци, евентуално бугари.Прегледај го приврзокот 465264

ne treba....не треба малку почит кон претседател на Македонија, образована си како што пишуваш, имаш емпатија кон родители постари, башка си по втор пат модератор на форум нели како пример за помлади генерации, кој е овој речник од тебе, ме разочара, ваков стил примени за други личности, само ти се бламираш се кажува така за претседател на Македонија?![]()
... ако ти не ја лочитуваш Македонија и претседателот што останува за странците?
Гога може да чита само прикаски на некој ночни програм на Анал 5 или Шител!...не треба малку почит кон претседател на Македонија, образована си како што пишуваш, имаш емпатија кон родители постари, башка си по втор пат модератор на форум нели како пример за помлади генерации, кој е овој речник од тебе, ме разочара, ваков стил примени за други личности, само ти се бламираш се кажува така за претседател на Македонија?
...ок, а ти каков синдром имаш? Пендаровски бее бил висок и облечен, а зборот гз папир, сооствен збор да погазиш во име на Македонија, па уште председател, народ да нарече стока или ако не бил претседател ќе заминел од државата, такви кричери па уште професори да бев фактор етикњта во еден правец - ,,персона нон грата"!ne treba.
pocit se zasluzuva so dela, karakter i integritet, ne se dobiva so funkcija.
da mi kazese nekoj deka dpmneovci ke ja branat babava finansirana od soros koja sto imase direktno ucestvo vo pagjanjeto na vladata na Gruevski i del od vladata na Crvenkovski, so freeshopovi dobieni na cuden nacin, ja ke pomislev deka nekoj me zaebava.
i vie sto ja glasavte ne znaete zasto ja glasavte, bila zena (pa?), bila profesorka (neka sedi na fakultet, i ebaa mater na drzavava profesorite), ubavi zboruvala (narod koj sto saka da slusa bajki), itn.
zamisli ti go imas Rama, Vucic, site po 2m visina, stav, mokj, i ja imas babava oblecena ko plasilo pred kooperacija koja ne znae ni protokol pri posetuvanje na stranski drzavi, ne bruka na sekoe pojavuvanje i se gubi vo vreme i prostor.
eden Pendarovski sprema koj od samiot start sum imal averzitet i gadenje, deset pati bese popretstavitelen pretsedatel i deset pati poadekvaten za taa pozicija, a da ne sporeduvam so drugi prethodnici.
kakov stokholmski sindrom imate vie toa e strasno.
Македонија е независна и ќе остане таква, сонувај да се обединува со други.
Самите треба да се бориме против Турци, Албанци, Бугари, Срби, Грци.
Чим ја допрев до турчинка рачунај пепел се праат. Ја допрев до турчинка, ене ја после 3 месеци од ебениот истанбул се досели во скопје со некој зијан фиран или како и да се вика. шо фатив исушивТурчинки овдека дојдени на студирање. Истото важи и за Косоварки кои доаѓаат овдека на излегување цело време.
Тоа е точно.Балканските народи имаат сличности и разлики, не за џабе сме различни држави. Но балканските народи и турците - имаат само разлики.
Ти вака како голем патриот, пак ќе речам, треба да знаеш македонски јазик. Јас се изразувам доста жаргонски и користам србизми. Ама имам научено дека реченица се почува со голема буква, а не со точка....ок, а ти каков синдром имаш? Пендаровски бее бил висок и облечен, а зборот гз папир, сооствен збор да погазиш во име на Македонија, па уште председател, народ да нарече стока или ако не бил претседател ќе заминел од државата, такви кричери па уште професори да бев фактор етикњта во еден правец - ,,персона нон грата"!
Прекинете да ги нарекувате патриоти. Заради нивните партии се случи егзодус на Македонецот по белиот свет. Од нив сме избркани од нашата земја. Тоа што гласа за Вмаро не ја прај Македонка, туку Вмарофка. Крвта во вените мој, од татко ми и мајка ми пра стари, *тие ме прат Македонец*!!! А не партијата. Не им ја играјте играта, не им го терајте ќефот дека тие биле Македонците, а ние не.Ти вака како голем патриот, пак ќе речам, треба да знаеш македонски јазик. Јас се изразувам доста жаргонски и користам србизми. Ама имам научено дека реченица се почува со голема буква, а не со точка.
Не можеш да бидеш наставничка, ако ти самата не се поправиш.
Види во мислењево само колку грешки имаш, освен што почнуваш со точка.
Јас ако почнам да говорам и пишувам литературно, ќе треба часови по македонски да ти држам од што ќе ти биде незгодно.
Оценките и годините не се мерило за знаење и зрелост.
Не ме тепај па ти. Знам што зборам.Прекинете да ги нарекувате патриоти. Заради нивните партии се случи егзодус на Македонецот по белиот свет. Од нив сме избркани од нашата земја. Тоа што гласа за Вмаро не ја прај Македонка, туку Вмарофка. Крвта во вените мој, од татко ми и мајка ми пра стари, *тие ме прат Македонец*!!! А не партијата. Не им ја играјте играта, не им го терајте ќефот дека тие биле Македонците, а ние не.