Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Почина сестрата на Џани и Умберто Ањели…. Лесна му земја. Во 2016 кога го одвоивме купот му се обрати на трофејот со ʼ Те чекав 81 година..ʼ

Слабо прво полувреме...Да не речам, дрва......
Автоматски споено мислење:

Пиза ни рокаат 2 стативи, пречки, упм.....

Шуќур

Последно уредено:
Браво за второто полувреме. Само напред вакви победи прат карактер и дигаат самодоверба.

P.S. Спалети рече дека 4ка од играчите од првиот тим имале температура и биле болно пред утакмоца особено Мек Кени кој тренирале само 1.

Последно уредено:
Luciano Spalletti speaking on Kenan Yildiz ️:

"Yildiz is our number 10. He has to take on this responsibility, for better or for worse, and then I love him like I love a son, because I know he's the one who can change things for us, who can make us change direction at any moment in the game. So you try to tell him something, sometimes in the right way, sometimes you try other ways, but no one will ever be able to make me doubt his great availability, his personality, his knowledge of the important role he has, because we are in harmony, I can tell him things and he has to pay attention to what I say because, as I said before, I love him"

Јилдиз е најклучната алка што ја имаме во тимов, и ајде веќе укурац нека му дадат 6 милиони и нека го зачуваат, да има мирна глава и тој и ние....Ако почнат да се ценкаат (како што се шпекулира дека имаат намера) тогаш да му ја изрокам брачедаму на Комоли 14 пати.....

Spalletti, at half-time, abandoned his usual calm tone.

According to @LaStampa, he made the walls of the dressing room shake: “Wake up — this cannot be our level! You are Juventus, show it.”

@repubblica adds he pressed his players, repeating: "You’re playing below your level!"

Wake up, you are Juve!”

Luciano Spalletti, coach of #Juventus, left the Garibaldi Arena in Pisa practically voiceless. The reason is his team's first half made him so angry that at halftime the Tuscan coach was forced to use up all the voice he had. "Wake up, this can't be the level! You're below your standard – the words reported by Sportmediaset – You are Juve, show it".

Even though they controlled possession, in fact, the Old Lady's first half was not in line with the performances seen against Bologna and Roma. Also thanks to the coach's dressing-down, in the second half things went better for the Bianconeri and a 0-2 victory arrived, as hard-fought as it was important. (@mirkonicolino / @LaStampa )

Јилдиз е најклучната алка што ја имаме во тимов, и ајде веќе укурац нека му дадат 6 милиони и нека го зачуваат, да има мирна глава и тој и ние....Ако почнат да се ценкаат (како што се шпекулира дека имаат намера) тогаш да му ја изрокам брачедаму на Комоли 14 пати.....
Yildiz’ recent performances have convinced the Juventus management to consider offering him a top-player contract. The key factor, alongside salary, is the length of the deal — a way for Juve to protect themselves from interest coming from England and Real Madrid. The Bianconeri are determined to raise their financial offer, reaching up to €6 million per year. Talks are ongoing, and there’s a sense of optimism; a new meeting with his father, Engin, is scheduled for January and could prove decisive. #Juventus

==

Не се проблем парите. Јилдиз бара гаранции за борба за титула. После последните резултати со Спалети пак е разговарано со агентот на Јилдиз т.е Татко му. Ќе го продолжи договорот. Двете страни не брзаат пошто Јилдиз има договор до 2029.

Двете страни не брзаат пошто Јилдиз има договор до 2029.
Брат, не верувам да не му се брза на Јилдиз и агентот, зошто со сегашниов зема 1,7 милиони, а со новиот би земал 5 минимум :)

Брат, не верувам да не му се брза на Јилдиз и агентот, зошто со сегашниов зема 1,7 милиони, а со новиот би земал 5 минимум :)
Не му се брза во смисла дека двете страни знаат дека ќе има договор, двете страни сакаат договор а има веќе постоечки значи нема притисок. Ќе му исплатат наназад не се секирај ќе си наредат тие.

А и не верувам за брзо да сака да си оди Јилдиз, не за џабе секое второ видео му е со Дел Пиеро.

П.С интересно е флертувањето последниот месец на Јуве со Дибала и обратно. Лајкување постови, пуштање на ʼнеговатаʼ песна кога беше тука до Рома а во меѓувреме бараме некој да го менува Јилдиз. Знам дека е скоро невозможно е ама сепак години немаше ваква интеракција а сега се флертува.

П.С интересно е флертувањето последниот месец на Јуве со Дибала и обратно. Лајкување постови, пуштање на ʼнеговатаʼ песна кога беше тука до Рома а во меѓувреме бараме некој да го менува Јилдиз. Знам дека е скоро невозможно е ама сепак години немаше ваква интеракција а сега се флертува.

Неш јебат...

Среќна нова дечки, уште многу победи и трофеи да си дочекаме од клубов годинава :)

31.12.2026
suicide-gif.438771

Среќна нова друштво, ајде да се надеваме дека ќе тргни работата....

Ама ако по утрото денот се познава, тогаш шта речи....

Дами и господа:

Guido Rodriguez се споменува дека е во напредни преговори со Јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom