Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Yildiz’ recent performances have convinced the Juventus management to consider offering him a top-player contract. The key factor, alongside salary, is the length of the deal — a way for Juve to protect themselves from interest coming from England and Real Madrid. The Bianconeri are determined to raise their financial offer, reaching up to €6 million per year. Talks are ongoing, and there’s a sense of optimism; a new meeting with his father, Engin, is scheduled for January and could prove decisive. #JuventusЈилдиз е најклучната алка што ја имаме во тимов, и ајде веќе укурац нека му дадат 6 милиони и нека го зачуваат, да има мирна глава и тој и ние....Ако почнат да се ценкаат (како што се шпекулира дека имаат намера) тогаш да му ја изрокам брачедаму на Комоли 14 пати.....
Брат, не верувам да не му се брза на Јилдиз и агентот, зошто со сегашниов зема 1,7 милиони, а со новиот би земал 5 минимумДвете страни не брзаат пошто Јилдиз има договор до 2029.

Не му се брза во смисла дека двете страни знаат дека ќе има договор, двете страни сакаат договор а има веќе постоечки значи нема притисок. Ќе му исплатат наназад не се секирај ќе си наредат тие.Брат, не верувам да не му се брза на Јилдиз и агентот, зошто со сегашниов зема 1,7 милиони, а со новиот би земал 5 минимум![]()
П.С интересно е флертувањето последниот месец на Јуве со Дибала и обратно. Лајкување постови, пуштање на ʼнеговатаʼ песна кога беше тука до Рома а во меѓувреме бараме некој да го менува Јилдиз. Знам дека е скоро невозможно е ама сепак години немаше ваква интеракција а сега се флертува.