Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Да токму така. Јас ако ти дадам бомба со откачена безбедност ти ли си крив што ти експлодирала или јас што сум ја откачила?
Глупа споредба, од откачен осигурач нема назад а ова со францускиот предлог едноставно не мора да се потпише

Глупа споредба, од откачен осигурач нема назад а ова со францускиот предлог едноставно не мора да се потпише
Не, ти не разбираш. Не е проблем што дпмне ќе го потпише, проблем е што како предлог наметнат бил :pos:

Абе со лева рака да се крсти човек. Од една страна секој ден жалопојки кој го ебе Кале/ЕУ мора да се тргнеме од нив, од друга страна меѓународен договор било морало да се прифати. И замисли на крај ќе го прифати партијата која како и до сега со прст не мрднала за секоја гомнарија во Македонија
Kaде гледаш жалопојки? 34 години цел на сите политичари е ЕУ и се гласаат истите партии. Мнозинството тоа си го бара и затоа ги гласа истите политичари што ја поставија таа стратешка цел.
Не, ти не разбираш. Не е проблем што дпмне ќе го потпише, проблем е што како предлог наметнат бил :pos:
Најверојатно знаете дека е потпишано веќе и изгласано во собрание.

Споредбата на бомба која е прашање на време кога ќе пукне е најсоодветна споредба на која помислив.

Немојте со тие глупости ЕУ ќе се распаднала, не морало да се потпише, кога 50% од населението вади бугарски за да работи баш во ЕУ.
ЕУ е нашиот најголем трговски партнер, кога би биле во ЕУ, многу работи за економијата би се олесниле.
ДПМНЕ досега баремпробува да преговара за тој глуп француски договор, ама од нивна страна нема никакво разбирање.
Украина е пред нас.

Kaде гледаш жалопојки? 34 години цел на сите политичари е ЕУ и се гласаат истите партии. Мнозинството тоа си го бара и затоа ги гласа истите политичари што ја поставија таа стратешка цел.

Најверојатно знаете дека е потпишано веќе и изгласано во собрание.
Што е потпишано и изгласано?

Да токму така. Јас ако ти дадам бомба со откачена безбедност ти ли си крив што ти експлодирала или јас што сум ја откачила?
Така де, само што ДПМНЕ не мора сите бомби од комуњарите дома да си ги носи, може еднаш да фрли настрана некоја бомба :)

Така де, само што ДПМНЕ не мора сите бомби од комуњарите дома да си ги носи, може еднаш да фрли настрана некоја бомба :)
Не ги носи, во иста куќа живеат, односно истата држава.

Не дека мораш, толкав ти е капацитетот за водење дискусија. Типичен ДПМНЕ бот
Па не, еве те прашувам, што ако, утре апасиев го убива мицко пред сите живо на собраниски канал, превзема власт и внесува бугари во устав?
Или ако тоа е партијата на зелен Хуман Град?
Еве замисли дека не постои ДПМНЕ, а дека треба да спроведе воведување на бугари во устав.
Кој и да е, ќе мора да се соочи за тоа.
Ама ти кажав дека си морон, не да те навредам, туку затоа што стварно човек што не разбира проста причинско последична врска, и обврска е човек со интелектуална спреченост.

Па не, еве те прашувам, што ако, утре апасиев го убива мицко пред сите живо на собраниски канал, превзема власт и внесува бугари во устав?
Или ако тоа е партијата на зелен Хуман Град?
Еве замисли дека не постои ДПМНЕ, а дека треба да спроведе воведување на бугари во устав.
Кој и да е, ќе мора да се соочи за тоа.
Ама ти кажав дека си морон, не да те навредам, туку затоа што стварно човек што не разбира проста причинско последична врска, и обврска е човек со интелектуална спреченост.
Уште телефон за донации ти треба за филмов да го режираш :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom