Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
pritisok ima u tunelot i so mavanje po igraci... jas nemam prtisiok jas bi ve strelal voopsto ne bi se zamaral so vas ama toa e, imame picki politicari pa glumime nekakov sozivot.
Na Slovan Bratislava im gi tepavme trenerite na tunel, zatoa tie ne mozhea da igrat so nas :D

inace coveke napraj se Update od 2002 :)

Somnitelni, namesteni utakmici imalo vo esenskiot del vo prva I vtora liga, vekje se vodi istraga spored ffm.

Somnitelni, namesteni utakmici imalo vo esenskiot del vo prva I vtora liga, vekje se vodi istraga spored ffm.
Вашите браќа од Куманово изгледа нема ни да дочекаат да ги суспендираат, најверојатно сами ќе си напуштат согласно стандардната шема "сите се против нас".

Вашите браќа од Куманово изгледа нема ни да дочекаат да ги суспендираат, најверојатно сами ќе си напуштат согласно стандардната шема "сите се против нас".

Тој од Гостивар не влезе последно таму ?

И во прва и во втора лига доста голеади и пресврти на полувремиња.
Сега дали ФФМ ќе расчисти со сите инволвирани со доживотни казни за да се занимаваат со фудбал
и исклучување на клубовите од лигите, па потоа судството да превземи нешто со ова.
Или пак ќе се чека на УЕФА да ги суспендира нашите лиги,и комотно нека ги изгасат на некоја година.

Za esenski del zboruvame, koj ekipi ds se involvirani treba da se kaznat zatoa sto prekrsile pravila. Vo mnogu navrati sum naglasil osobeno 2liga, ne znam na koj mu teknal vtora liga so 16ekipi, utakmicite isto se aktivni na evropski I azijski sajtovi na igri na srekja, pa taka I nastanal toa sto tek ke go gledame.

Jas ke izdvojam eden fudbalski klub, Teteks od Tetovo.

Prelazi : 2liga

Teteks - Detonit od 1-2 ht 3-2 ft
Prespa - Teteks od 0-1 ht 3-1 ft
Ohrid - Teteks od 1-2 ht 4-3 ft
Skopje - Teteks od 0-1 ht 2-1 ft

Kup mkd :

Teteks - Pelister od 1-0 ht 1-2 ft

7+ natprevari :

Bregalnica-teteks 6-1
Ohrid - teteks 4-3
Konjare - Teteks 2-6

Prijateska utakmica

Arsimi - Teteks 7-2

Suma sumarum od vkupno 17 utakmici na teteks esenski del, megju koi 15 se ligaski natprevari, 1 kup 1 edna prijatelska uspeale legendite 5 prelazi da napravat I 4 utakmici 7+.

Mene mi e zal za komsikite, falat vo 1liga I te kako, fali I gradskoto derbi na tetovo, no vo ovie semi I so ovie rezultati pak ke idat samo nazad, kjoro I sakato vo gradot tetovo znaat koi kockari sto dremat na kladilnici go vodat klubot.

Za esenski del zboruvame, koj ekipi ds se involvirani treba da se kaznat zatoa sto prekrsile pravila. Vo mnogu navrati sum naglasil osobeno 2liga, ne znam na koj mu teknal vtora liga so 16ekipi, utakmicite isto se aktivni na evropski I azijski sajtovi na igri na srekja, pa taka I nastanal toa sto tek ke go gledame.

Jas ke izdvojam eden fudbalski klub, Teteks od Tetovo.

Prelazi : 2liga

Teteks - Detonit od 1-2 ht 3-2 ft
Prespa - Teteks od 0-1 ht 3-1 ft
Ohrid - Teteks od 1-2 ht 4-3 ft
Skopje - Teteks od 0-1 ht 2-1 ft

Kup mkd :

Teteks - Pelister od 1-0 ht 1-2 ft

7+ natprevari :

Bregalnica-teteks 6-1
Ohrid - teteks 4-3
Konjare - Teteks 2-6

Prijateska utakmica

Arsimi - Teteks 7-2

Suma sumarum od vkupno 17 utakmici na teteks esenski del, megju koi 15 se ligaski natprevari, 1 kup 1 edna prijatelska uspeale legendite 5 prelazi da napravat I 4 utakmici 7+.

Mene mi e zal za komsikite, falat vo 1liga I te kako, fali I gradskoto derbi na tetovo, no vo ovie semi I so ovie rezultati pak ke idat samo nazad, kjoro I sakato vo gradot tetovo znaat koi kockari sto dremat na kladilnici go vodat klubot.
За есенски дел и јас зборувам, еве и тие самите се подготвуваат за тоа сценарио…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom