Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ке ја посереме и таа утакмица. Алал да им е таман топ 4 и оваа се случува по којзнае кој пат.сиктер.

Полош фудбалер од Далот дефинитивно е Доргу. Аморим со измениве по незнам кој пат ја смени цела одбрана, наместо да начука играчи во напад ... пичкарски пристап и катастрофални измени !!!
Мбуемо катастрофално издадние, дали е повреда во прашање или се чува за афрички куп незнам но неговиот придонес денеска е НУЛА !!!

Полош фудбалер од Далот дефинитивно е Доргу. Аморим со измениве по незнам кој пат ја смени цела одбрана, наместо да начука играчи во напад ... пичкарски пристап и катастрофални измени !!!!
Е ова и мене не ми е јасно
Измените
Кој кур значи ЗОШТО еј какви измени направи човекот

Брзина 0, креативност 0, стојат во место и си подаваат, дечките играат шах не фудбал. Тежок очобол и од ова нема оправање

Полош фудбалер од Далот дефинитивно е Доргу. Аморим со измениве по незнам кој пат ја смени цела одбрана, наместо да начука играчи во напад ... пичкарски пристап и катастрофални измени !!!
Мбуемо катастрофално издадние, дали е повреда во прашање или се чува за афрички куп незнам но неговиот придонес денеска е НУЛА !!!
Неможе еден играч да игра само без подршка, стануваш премногу предвидлив, и лесно го чуваат. Ова е жив хаос

Неможе еден играч да игра само без подршка, стануваш премногу предвидлив, и лесно го чуваат. Ова е жив хаос
Баш напротив денеска Амад беше многу активен на десна страна и цело време пробиваше, но немаше никаква подршка од Мбуемо.

И оние двајцата кловнови на крај, додека другите тимови купуваат вистински играчи, тие секој месец таленти ми носат. Шо кур од талент кога неможат да го развијат, ова замаглување очи на навивачите као демек работат у суштина ништо не прават.
Автоматски споено мислење:

Баш напротив денеска Амад беше многу активен на десна страна и цело време пробиваше, но немаше никаква подршка од Мбуемо.
Незнам 11 играчи се не само Амад и Мбеумо, Брајан имаше шанса за ефектен гол, а за Бруно шо да кажам, 31 година начука уште како почетник троши топки као улав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom