Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ова и мене не ми е јасноПолош фудбалер од Далот дефинитивно е Доргу. Аморим со измениве по незнам кој пат ја смени цела одбрана, наместо да начука играчи во напад ... пичкарски пристап и катастрофални измени !!!!
Неможе еден играч да игра само без подршка, стануваш премногу предвидлив, и лесно го чуваат. Ова е жив хаосПолош фудбалер од Далот дефинитивно е Доргу. Аморим со измениве по незнам кој пат ја смени цела одбрана, наместо да начука играчи во напад ... пичкарски пристап и катастрофални измени !!!
Мбуемо катастрофално издадние, дали е повреда во прашање или се чува за афрички куп незнам но неговиот придонес денеска е НУЛА !!!
Баш напротив денеска Амад беше многу активен на десна страна и цело време пробиваше, но немаше никаква подршка од Мбуемо.Неможе еден играч да игра само без подршка, стануваш премногу предвидлив, и лесно го чуваат. Ова е жив хаос
Незнам 11 играчи се не само Амад и Мбеумо, Брајан имаше шанса за ефектен гол, а за Бруно шо да кажам, 31 година начука уште како почетник троши топки као улавБаш напротив денеска Амад беше многу активен на десна страна и цело време пробиваше, но немаше никаква подршка од Мбуемо.