Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дк....Веганиве се пуфаат со Аријана Гранде и ова воукерското Wicked.
У меѓувреме состојбата на истата Г-ѓа Гранде го има произведено ова пародиско видео
Истите тие такви ги финансираат и Анима Дунди.

Ште сгреша. Хаштаг Цигани.

Автоматски споено мислење:

Знам дека Коммненос пробал да ги покоси (секоја чест иначе пола балкан че беше косоок Кан сега). Ама од ова наказа, нема ни мелениум подоцна спас. Личи наивно, дур не видиш шо злоба носи во себе. Тоа е пошто, сами себе се мразат. Одвратно.

Последно уредено:
Животот ако беше перфектен и ако беше песна и музички спот вака некако ќе изгледаше.

Плажа у Бразил, гологазести излиени бразилки и коктели со мраз.:love:

Пред 12 години ни се појави во двор и реши дека тука е твојот дом, со нас. Ти отворивме врата и ти внесе топлина. Дававме храна и вода, а за возврат добивавме љубов и убави спомени. Ти ни беше нашиот мир, сакаше да лежиш под мајка ми кога она работеше, сакаше да лежиш на татко ми кога он пиеше кафе, сакаше да лежиш до мене кога јас гејмав. Ќе паднеше некој болен, тоа не беше проблем за тебе, ќе дојдеше и ќе ја споделеше твојата енергија. Ти беше најмилата, најмирната душичка, се погодивме судбински, со ниедна друга немаше да биде вака. Помислата дека ќе дојдам дома и ќе прашам кај е мачето, а тебе те нема е многу страшна. Фала ти за се Мацко, ќе останеш незаборавен дел од нашето семејство.

Стварно не ги сваќам комшииве шо ги оставаат на паркингов пред зграда крнтиите од коли кои не ги возат над 10 години.Значи начукал 80 години не можи да вози и го чуват кршот цел р'ѓосан и со пајажина паркиран за инает,за да држит место.Е.емти саможивните фосили.

Последно уредено:
Понекогаш мислам дека ништо не се сменило од времето на Чехов. Во „Смртта на чиновникот“ човек умира од страв да не навреди некој „повисок“ од него. Денес можеби не паѓаат мртви, ама сѐ уште гледаме луѓе што се виткаат, понижуваат и се срамнуваат со земја пред некои со функција, како да им зависи животот од нивната милост.

Тажно е колку лесно човек сам се прави мал, само затоа што друг има титула, канцеларија или фотелја. А најголемата трагедија е што сето тоа го прифаќаме како нормално.

Чехов, актуелен како никогаш.

Горан Баре еден од најосудуваните луѓе на балканот, но за разлика од други тој не глуми туку е онаков како што е.
Бог не го сака светецот кој го глумиш туку грешникот кој си.
Masterpiece

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom