Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Брат не се плаќа за само Олд Трафорд туку за тренинг комплексот, го реновираа најверојатно да измкнат назат пари.
За Олд Трафорд и ја би платил.
За тоа ти пишав дека би платил да можам што повеќе да видам, кога би одел да го видам Олд Трафорд би платил и комплексот да го видам, незнам не ли се разбра, или јас треба повеќе да објаснувам. Инаку братче одлично го баратам англискиот.

За тоа ти пишав дека би платил да можам што повеќе да видам, кога би одел да го видам Олд Трафорд би платил и комплексот да го видам, незнам не ли се разбра, или јас треба повеќе да објаснувам. Инаку братче одлично го баратам англискиот.
Разбрав али што ни значи на нас фановите тренинг комплексот што сме надвор од Англија.
Целта им е да соберат повеќе пари, мислам дека тура низ Олд Трафорд беше поевтина.

Oд секогаш се се плаќало. 38 фунти беше турата низ музејот, собата за конференции, ложата горе, соблекувални, тунелот доле.

Oд секогаш се се плаќало. 38 фунти беше турата низ музејот, собата за конференции, ложата горе, соблекувални, тунелот доле.
Да да секако дека се плаќа али муабетот ми е дека го вклучиле комлексот Карингтон само за да покачат цена.

Иначе...

Да да секако дека се плаќа али муабетот ми е дека го вклучиле комлексот Карингтон само за да покачат цена.

Иначе...

Gomes has been a long-time practitioner of Brazilian jiu-jitsu, and was promoted to blue belt in the sport on 30 June 2023.
Продадено !!!!

Мене се ми се чини дека одглуми повреда, поради бруката кога му се направи шанса за гол. Ниту се удри ниту се свитка ниту пак имаше контакт, виде дека ја усра па ајде ќе глуми дека е повреден. Сме имале играчи кои повредени се враќале на терен да доиграат за да не го остават тимот на цедило, овој одма уште во старт се откажа, ниту проба да продолжи.

Последно уредено:
Мене се ми се чини дека одглуми повреда, поради бруката кога му се направи шанса за гол. Ниту се удри ниту се свитка ниту пак имаше контакт, виде дека ја усра па ајде ќе глуми дека е повреден. Сме имале играчи кои повредени се враќале на терен да доиграат за да не го остават тимот на цедило, овој одма уште во старт се откажа, ниту проба да продолжи.
Можда не сум сигурен дека ја одглуми повредата, но нема ни да ми е чудно и спротивното. И онака нема сила цел натпревар да игра.

Божее ако лажира повреда сериозни прашалници треба да има, каков карактер е, губи пет недели, можности да проработи, да се воигрува. Нешто на него не му легна кај нас во тоа сум сигурен, а што е се надевам брзо ќе лоцираат и ќе отстранат. Најлесна работа е ако е повреда и тие пет недели.

Pay Me Damon Wayans GIF by For(bes) The Culture

Ако не се снајде Шешко нека одат по Семењо.

некој што бил на ОТ за утакмица, може да ми кажете од каде купувате карти, гледам има и на официјална ама и на некој други, што е разликата..? Исто, дали знаете кој делови да ги одбегнувам за седиште, пример не би сакал да сум кај гостинските навивачи ама не сум многу запознаен со ОТ и кај се тие поточно. За седиште повеќе гледам на страничните, не зад голови, и нормално да не се по 500 фунти по карта. Би бил благодарен ако некој може да сподели повеќе инфо околу целиот процес, било тука или во порака :) .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom