Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Posto Njukasl ne lici na nisto sezonava i tesko da fatat lsh sledna sezona bi bilo dobro da probaat da go zemat Bruno Guimaraes. Bi bil odlicna zamena za Kasemiro. Plus edno od decava (baleba, vorton, anderson..) i ima da bide bomba.
Секој играч е достапен само многу ќе чини, мислам дека нашите нема да сакаат да платат толку инаку и јас многу го сакам Бруно, ако за Исак бараа и добија 150за овој 200ќе тражат
Автоматски споено мислење:

Затоа го отпишав како можност

Posto Njukasl ne lici na nisto sezonava i tesko da fatat lsh sledna sezona bi bilo dobro da probaat da go zemat Bruno Guimaraes. Bi bil odlicna zamena za Kasemiro. Plus edno od decava (baleba, vorton, anderson..) i ima da bide bomba.
Незнам што толку видовте кај Балеба, против нас кога играше не се сврза со топка. Не е лош ама не е материјал за висок пласман, по мене класичен просек.

Незнам што толку видовте кај Балеба, против нас кога играше не се сврза со топка. Не е лош ама не е материјал за висок пласман, по мене класичен просек.
Ја искрено малку верувам во теоријата дека вештачки намалува вредност, особено ако има некој неофицијален договор . Јас као што видов некои карактеристики тој сеуште има пас, сеуште е брз и пробивен, факт е дека ретко го прави тоа оваа сезона.

По ова нема оправање за Шешко психички у курац, овај па Угарте која превара од играч, Касемиро на 35години е два пати поарен од него, плус Тотенхем со две утакмици оваа недела се стамота
ја би рекол Ван Перси. Од тогаш наваму, никој немаше значаен придонес...

Нешто си мислам, ПЛ какви ли глупости ќе прават да не внесат во топ 4 , очекувам да добиеме многу пенали нареден период, искрено многу местенки праат

Нешто си мислам, ПЛ какви ли глупости ќе прават да не внесат во топ 4 , очекувам да добиеме многу пенали нареден период, искрено многу местенки праат
Зашто мислиш дека сме толку посебни, посебно кога сите медиуми не рендаат и во добро и во лошо.

Зашто мислиш дека сме толку посебни, посебно кога сите медиуми не рендаат и во добро и во лошо.
Ќе видиш, немам доволно аргументи, за сега теорија, ама од ова наместено шоу ПЛ, искрено тоа го очекувам.

И јас така мислев дека лани ќе се местеше Јунајтед да победи ЛЕ за да фати место во ЛШ, нормално зошто од маркетинг аспект сме поатрактивни отколку Тотенхем.

Испадна на крај дека или не се случи тоа, или се случило ама нашиве беа до толку неспособни и тоа да не можат да го искористат. :icon_mrgr:

И јас така мислев дека лани ќе се местеше Јунајтед да победи ЛЕ за да фати место во ЛШ, нормално зошто од маркетинг аспект сме поатрактивни отколку Тотенхем.

Испадна на крај дека или не се случи тоа, или се случило ама нашиве беа до толку неспособни и тоа да не можат да го искористат. :icon_mrgr:

Брат, губевме против Лион на 2-3 минути пред крај, пред елиминација бевме.

Зашто не го фалите Бруно дека дал 3 гола на Ерменија? Зашто сте такви?

Бричење на суво незнам само кој би бил толку балван да им оди.
Ја би платил, искрено, никогаш не сум одел на натпревар во живо, и кога би одел би сакал што повеќе да видам, сега цигански што направиле се да се плаќа.

Зашто не го фалите Бруно дека дал 3 гола на Ерменија? Зашто сте такви?
И тоа на полушпиц и тоа два пенала, ау ау ау, кај нас има 2/2 промашени, време е да почнеме да јадеме слатки и за Бруно нешто сопревме.

Ја би платил, искрено, никогаш не сум одел на натпревар во живо, и кога би одел би сакал што повеќе да видам, сега цигански што направиле се да се плаќа.

И тоа на полушпиц и тоа два пенала, ау ау ау, кај нас има 2/2 промашени, време е да почнеме да јадеме слатки и за Бруно нешто сопревме.
Брат не се плаќа за само Олд Трафорд туку за тренинг комплексот, го реновираа најверојатно да измкнат назат пари.
За Олд Трафорд и ја би платил.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom