dantemkd
demon hunter
Зборам за просек, некад ќе направиме една некад ич некад 5.U posledni 7 godini vkupno 3 sansi ne se napraveni a ne pa za spicot po 90min
Да го еба и ти не направи Милвол.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зборам за просек, некад ќе направиме една некад ич некад 5.U posledni 7 godini vkupno 3 sansi ne se napraveni a ne pa za spicot po 90min

Гарнер од Евертон?Затоа и фокусот ке биде да се купат двајца играчи од средина. Гарнер, Андерсон, овој од Волфс 8-цата.
Наше дете бе.Гарнер од Евертон?

Гринвуд партали прави со Олимпик Марсеј, голови асистенции и први се на табела меѓудругото.
Како прво во животниот век на Гринвуд, Манчестер Јунајтед нема да игра Лига на Шампиони а ако играме сигурно ќе пробаат да го запалат на клада како што палеле вештерки во 16ти век.Ме занима некогаш ако воопшто играме во Европа и по некоја луда случајност се погоди да играме против тим во кој он игра, каков ќе биде приемот на Трафорд.
Ако чекаме до следно лето да ја оправиме средината, наебавме.Јак рибилд ќе имаме во средина следно лето. Касемиро си оди а како што ми мириса и Мејно и Угарте ги чека истата судбина. Првиот се изгуби во овој систем додека вториот толку го бива едноставно.
Кој систем бе другар?Јак рибилд ќе имаме во средина следно лето. Касемиро си оди а како што ми мириса и Мејно и Угарте ги чека истата судбина. Првиот се изгуби во овој систем додека вториот толку го бива едноставно.