Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

U posledni 7 godini vkupno 3 sansi ne se napraveni a ne pa za spicot po 90min
Зборам за просек, некад ќе направиме една некад ич некад 5.
Да го еба и ти не направи Милвол. :D

Гринвуд партали прави со Олимпик Марсеј, голови, асистенции и први се на табела меѓудругото, ама ние ќе враќаме просеци како Гарнер и компанија назад. Трагедија во три дела !!!!

Гринвуд партали прави со Олимпик Марсеј, голови асистенции и први се на табела меѓудругото.

Ме занима некогаш ако воопшто играме во Европа и по некоја луда случајност се погоди да играме против тим во кој он игра, каков ќе биде приемот на Трафорд.

Ме занима некогаш ако воопшто играме во Европа и по некоја луда случајност се погоди да играме против тим во кој он игра, каков ќе биде приемот на Трафорд.
Како прво во животниот век на Гринвуд, Манчестер Јунајтед нема да игра Лига на Шампиони а ако играме сигурно ќе пробаат да го запалат на клада како што палеле вештерки во 16ти век.

Јак рибилд ќе имаме во средина следно лето. Касемиро си оди а како што ми мириса и Мејно и Угарте ги чека истата судбина. Првиот се изгуби во овој систем додека вториот толку го бива едноставно.

Јак рибилд ќе имаме во средина следно лето. Касемиро си оди а како што ми мириса и Мејно и Угарте ги чека истата судбина. Првиот се изгуби во овој систем додека вториот толку го бива едноставно.
Ако чекаме до следно лето да ја оправиме средината, наебавме.

Кој систем бе другар?

Маино прегоре после тоа Еуро и ја незнам зошто инсистираше да оди или зошто некој не го спречи или посоветува, или зошто толку Саутгејт го прегоре, после тоа Еуро не е истиот играч, како да има 35 години се однесува, жими се не е крив Аморим што не го игра за сега, стварно е кошмарен кога игра, му дава шанси не дека не му дава ама не ги користи, реално на него таму му треба генерациски талент, он против Брентфорд не задржа топка, не искреира ништо, незнам што мисли дека игра па толку самоуверено ќе си одел или добар бил. Угарте прав промашок за 40-60 милиони, страшно лош играч и по две години да ме се аклиматизира на Пл.
Ја сакам да пробаат за Пакета, Балеба, или Вортон/Андерсон

Posto Njukasl ne lici na nisto sezonava i tesko da fatat lsh sledna sezona bi bilo dobro da probaat da go zemat Bruno Guimaraes. Bi bil odlicna zamena za Kasemiro. Plus edno od decava (baleba, vorton, anderson..) i ima da bide bomba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom