Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нема што да го разбереш Аморим, го стави Мбуемо лево и тоа е тоа. Зашто не го стави Зиркзе наместо Шешко ? Ќе имаше далеку поголема контрола на топката и немаа да не мелат секој напад.
Кој друг ќе игра лево ако Куња игра шпиц?
Го проба Амад лева 10 не функционира.
Зиркзе ќе добие сега поголема минутажа, коленото му е отидено на Шешко потврди Аморим. Најверојатно нема да го гледаме до пролет.

Сите бекови да ги собереш еден салам нема да се склопи
Шешко се повеќе и повеќе мислам дека ќе биди Хојлунд 2 дел, се надевам грешам

Не ми е јасно зошто немаше измени, претходната прерани измени непотребни а сега и повеќе од потребни а немаше една салам измена, преку кур од одбрана/одбрана измена се што влези или исто лошо или полошо од претходниот
Зошто не влезе Маунт и Зиркзе и зошто Шешко остана до крај не ми е јасно
Од минатата утакмица со Нотингем и еве исти курац
Видов шо кур направил Шешко, нема да го биди и овој пиши пропало а зошто Зиркзе уоште не го пушта не ми е јасно
Мислам дека перфектно би се вклопил против воловите на Тотенхем

Чим искочи дедото од средина примаме по 2 гола,со него у екипа дали 5 гола иаме примено така да јасно ви е кај лежи зајакот.
Доргу левел лига швајцарија,Алиоски за него е Каморанези.
Далот више неам пцофки у речникот да искористам за него.
Шпицовите ни се од мочка праени,мудата ги остаиле дома(Хојлунд Шешко).
Овој фудбал нашиов не се игра без квалитет на ВБ,ние немаме ниеден таков,Амад игра со сила и плива позади.
Топ 5 да се прогура годинава е премија.
И на тој со фризурата крв да му ебам проклета,да бог да никад не се ишиша да умре од вошки.

Од минатата утакмица со Нотингем и еве исти курац
Видов шо кур направил Шешко, нема да го биди и овој пиши пропало а зошто Зиркзе уоште не го пушта не ми е јасно
Мислам дека перфектно би се вклопил против воловите на Тотенхем
Има играчи што играат подобро од него, Маунт и Шешко.
Иначе незнам колку ги памтиш преходните шанси што ги одби Зиркзе, прилично беше лош, барем оваа сезона лани играше нешто.
Иначе ќе има повеќе улога сега до Јануари ако покаже нешто пеки ако не клоцање не му гине.
ПС ни следува полесен редослед, до јануари ни позезнати натпревари ни се Вила Палас и Њукасл.

Ех, ситуацијата од денес ме врати на моментот кога Руни повреден се врати на терен со една нога да не го остави тимот со играч помалце.

Има играчи што играат подобро од него, Маунт и Шешко.
Иначе незнам колку ги памтиш преходните шанси што ги одби Зиркзе, прилично беше лош, барем оваа сезона лани играше нешто.
Иначе ќе има повеќе улога сега до Јануари ако покаже нешто пеки ако не клоцање не му гине.
ПС ни следува полесен редослед, до јануари ни позезнати натпревари ни се Вила Палас и Њукасл.
Јас ама ништо добро немам видено од Шешко искрено
Ни тој ни па Маунт се толку многу добри за да Зиркзе не добие ниту една шанса, тотално незаслужено дреми на клупа а измислен е за овакви утакмици

Уште неможам да се помирам, тој што видел во Угарте каков било потенцијал а тоа да не е дрвар, аир да не види. Тој фудбалер е Евертон тип на играч, како бе мајката при Валверде, Бентанкур и Угарте ние за најлошиот се фативме

Јас ама ништо добро немам видено од Шешко искрено
Ни тој ни па Маунт се толку многу добри за да Зиркзе не добие ниту една шанса, тотално незаслужено дреми на клупа а измислен е за овакви утакмици
Како што реков ќе има поголема улога следниве натпревари па ќе видиме што ќе покаже.
Автоматски споено мислење:

Уште неможам да се помирам, тој што видел во Угарте каков било потенцијал а тоа да не е дрвар, аир да не види. Тој фудбалер е Евертон тип на играч, како бе мајката при Валверде, Бентанкур и Угарте ние за најлошиот се фативме
Знаеш што е полошо сумата што ја плативме, буквално им го плативме Невес.

Последно уредено:
Друго како бе мајката одкако примија се заинатија дадоа гол а додека беше 1-0 ништо не играа.
За Шешко имам да кажам дека многу шанси му се дадоа, тек ке му се дадат ама на напаѓач на прва кога не му легне нешто, така и ќе биде, млад е, мене лично многу ме израдува трансферот, ама овакви глупости не очекував, исто беше и минатиот меч.

Учинокот на пешки без проблем ќе го имаше и Расмус, уште летото реков дека земање нов напаѓач е глупост ама не овој ќе растурал

Тие пари за средина да се искористеа далеку посреден тимов ќе делуваше

Учинокот на пешки без проблем ќе го имаше и Расмус, уште летото реков дека земање нов напаѓач е глупост ама не овој ќе растурал

Тие пари за средина да се искористеа далеку посреден тимов ќе делуваше
Мислам дека менаџерот изгуби верба во Хојланд, али да у право си можеше подобро да се менаџираат финансиите летово.
И да се мењаше шпиц можеше да купиме една 10, буквално сме пренатрупани на таа позиција Бруно, Мбеумо, Куња, Маунт, Диало па и Зиркзе може да покрива.

Мислам дека менаџерот изгуби верба во Хојланд, али да у право си можеше подобро да се менаџираат финансиите летово.
И да се мењаше шпиц можеше да купиме една 10, буквално сме пренатрупани на таа позиција Бруно, Мбеумо, Куња, Маунт, Диало па и Зиркзе може да покрива.
Ako menadzerot izgubil verba vo napagjac koj vlegol vo 5 sansi vo cela sezona turi mu k**ot na toj menadzer a bogami i na upravata sto ne uvidela deka napadot e najmal problem

Da ne se razbereme pogresno ne sum protiv zasiluvanjata sto gi donesoa (bar ne protiv del od niv), uste pomalku deka go ramnam Rasmus so Roni debeliot
Ali od avion se gledase deka nesto skripi u sredina, nit mozat topka da iznesat nit mozat mec da kontroliraat oni se spickaa vo napad.
Ama jbg toa e sto e

Ako menadzerot izgubil verba vo napagjac koj vlegol vo 5 sansi vo cela sezona turi mu k**ot na toj menadzer a bogami i na upravata sto ne uvidela deka napadot e najmal problem

Da ne se razbereme pogresno ne sum protiv zasiluvanjata sto gi donesoa (bar ne protiv del od niv), uste pomalku deka go ramnam Rasmus so Roni debeliot
Ali od avion se gledase deka nesto skripi u sredina, nit mozat topka da iznesat nit mozat mec da kontroliraat oni se spickaa vo napad.
Ama jbg toa e sto e
Па царе последните 7 години правиме максимум 3 шанси за шпиц играч по 90 мин, и кукаме зошто немаме голови. Очекуваме секоја шанса да се реализира што е невозможно.

Па царе последните 7 години правиме максимум 3 шанси за шпиц играч по 90 мин, и кукаме зошто немаме голови. Очекуваме секоја шанса да се реализира што е невозможно.
U posledni 7 godini vkupno 3 sansi ne se napraveni a ne pa za spicot po 90min

Затоа и фокусот ке биде да се купат двајца играчи од средина. Гарнер, Андерсон, овој од Волфс 8-цата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom